Ellen Matilda

Jag å mina polare, vi e mycket coolare
Hej allihopa.
Den senaste tidens standard, ett inlägg i månaden, har tydligt gått åt skogen. Ber om ursäkt, men bara lite grann. Har gjort så himla mycket annat, typ jobbat och roat mig på tusen olika sätt. Två månader har passerat sedan jag senaste skrev någonting här OCH sedan jag senast var sjuk. Är alltså förkyld även nu. Det blev så förra veckan när jag tog mamma under armen och flaxade iväg till Mallorca. Jag tog det lugnt, slappnade av, låg still på stranden och ja, blev självklart förkyld. Låt oss säga att sjukdomen svepte in som ett brev på posten. 
Kanske kan vi göra någon sorts lista för att catcha upp lite, jag tänkte det i alla fall. Bloggen kan inte degraderas till att enbart tjäna som min förkylningsdagbok. 

Påsken: Firades i Dalarna med mössa, vantar, halsduk och minst ett snöfall per dag. Oj, vad fint det var att hänga med mamma, pappa och Oskar. Passade även på att träffa mina bästa barndomskompisar Niklas och Anton. Och släkten.. haha, vi får inte glömma släkten! 
Norrlandsresan: Haha, okej inser när jag skriver ”Norrland” att det kanske var ett onödigt brett ordval, men såhär: På Valborg åkte jag upp till Umeå och hälsade på min lillebror Oskar. Jag fick träffa hans flickvän Olivia (goals i namn, va?? Oskar och Olivia!!) och många av hans MYCKET stundentiga klassisar. En del vin på det och sedan dansade vi intensivt till Markoolio och andra hits från början av det ljuva 00-talet. Bra helg! Men minus för att vädret levererade i stil med mars. 
 
Lidingömilen: En grå marstisdag hörde Filip av sig och undrade om vi skulle ge ett springlopp i födelsedagspresent till Tuva. Sagt och gjort! Söndagen den 7:e maj gick vi upp okristligt tidigt (07 på en helg?!) och begav oss till Lidingövallen. Nervositetsångesten var brutal, men blandades som tur var med någon sorts maximal glädje över att jag har så roliga, fina och påhittiga vänner som vill göra knäppa saker med mig. Älskar'om!! Och jag älskar också att vi åt en sen lunch på Pom och Flora när vi var klara. 
 

Mallorca:
När jag var hemma i Ludvika i början av mars övertygade jag mamma (nåväl, nästan i alla fall) om att vi skulle åka några dagar till Mallis nu i maj. När vi landade i Palma förra veckan påminde mamma mig om att jag tydligen sa "mamma, du vet att vi kommer att göra det" när hon inte nappade på förslaget direkt. Rolig jag är, eller? Fick åtminstone rätt. 
Jag å mina polare, vi e mycket coolare: Älskar som sagt mina vänner så mycket!! Vi ses ofta och gör SÅ roliga saker hela tiden. Samtidigt känner jag att jag när som helst kan åka hem till dem och bara lägga mig under en filt i soffan. Har redan gjort just det två gånger sedan jag kom hem från Mallis i lördags..