Ellen Matilda

”Inte konstigt att det är så lätt att bli kär när det är så här, när allting flyter”
Hej vänner. Hur mår ni?
Jag är glad. Och förkyld. Det har jag varit i princip heeela vintern (förkyld alltså, men också glad när jag tänker efter), och av någon störig anledning (förmodligen att jag aldrig vilar ut ordentligt) kommer det tillbaka igen och igen. Men som sagt, jag är ändå glad. En del av glädjen beror på enkla grejer som vårväder och allt kul som väntar runt hörnet.
För ett par månader sedan lovade min lillebror att han ska hämta mig med mammas och pappa bil ”golfen” vid Hedemora station på långfredagens förmiddag. I morgon återstår bara tre veckor dit. LÄNGTET!! Det är brutalt! Fast på ett fint sätt då alltså. Jag har träffat min familj alldeles för lite det här året. Hittills har jag tillbringat noll timmar med Oskar, cirka 36 med mamma och ungefär lika många med pappa. Mimmikatten och jag såg andra chansen-avsnittet av Mello tillsammans, så tiden vi har spenderat ihop uppgår väl i max två timmar. 
Tur att jag och Oskar planerar att jag ska hälsa på honom i Ume i slutet av april och att han ska komma till mig i början av juni. Och tur att det finns telefoner.
För övrigt.. haha, ska inte skriva massa töntiga grejer. Men så här: Jag är glad över sådant man skriver böcker om, för att det, citat ”är fan det finaste som finns”. 
 
Citatcred: Amanda