Ellen Matilda

”Och jag träffar nån från förr som väcker nåt som legat dött, man är ett däggdjur”
Rubrikcred till Säkert!
 
Hej och välkomna till Ellen Matildas mycket inaktiva blogg. Hoppas att ni mår bra!
Med mig är allt fint, tror jag. Januari är förbi, nästa årstid på tur är vår, jag har en ledig fredag och har fått förlängt kontrakt på SVT. De yttre omständigheterna är alltså fem plus. Och inombords känns det också rätt härligt. Jag är nog så tillfreds som det är möjligt att vara den 3:e februari, och den värsta prestationsångesten á la "jag är ny på jobbet och måste visa allt jag kan i en smäll" börjar så sakteliga lägga sig. 
Min vardag består just nu av massa kvällspass på jobbet, frukosthäng med vänner, lite Friskispass här och där, promenader och allt sådant där man måste göra – tvätta, städa och handla något att käka. I lördags hade jag en liten januarifest, eftersom det är viktigt med lite party den här tiden på året. Så fint att samla ett gäng vänner i mitt lilla Vasapalats.
I dag har jag startat dagen med en supertidig frukost på Hagabageriet tillsammans med Tuva. Mysigt, om än något halvjobbigt att masa sig upp 06.25 efter kvällsjobb. Men nu är det helg! Jag planerara att vara hemma, sova ut, se på På spåret, ta det luuuugnt. Har inte några särskilda planer alltså, vilket ändå känns skönt. 
Nu: Bilder! Följ mig på Insta om ni vill se mer!