Ellen Matilda

Fredagssöndag och överdrivna minnen
Fredag, fredag, fredag!! Eller kanske söndag eftersom en ny arbetsvecka börjar för mig imorgon? Haha. Har hur som helst haft en finfin fredagssöndag med massa fredagsfeeling och typ noll söndagsångest. Ändå rimligt, kan jag tycka.
Nu lyssnar jag på en lista med fredagsmusik, bland annat High Drama med Laakso. Den låten dansade också runt i mina öron i onsdags, när jag stod på S:t Eriksplan i vrivlande snökaos och väntade på 4:ans buss mot Radiohuset. Skrattade lite för mig själv, då låten kanske inte känns som ett alldeles klockrent soundtrack för en sådan morgonstund. Eller vad vet jag, det är kanske just det den gör?
Den här veckan tänker jag mycket på våren 2012, då jag gick andra året på gymnasiet, hade sportlov och gjorde en sådan där klassisk shoppingresa till Stockholm. Jag och mamma var här, och jag minns att det var så varmt att jag med lite god vilja kunde ha min klassiska gröna Ellen-jacka (ni som vet, ni vet). Vi fikade halvhögt upp på Drottninggatan på ett ställe som inte längre finns kvar, fotade varandra i Kungsträdgården (hahaha) och köpte jeans på Topshop. Prinsessan Estelle hade just sett dagens ljus och på vägen hem läste vi i någon av kvällstidningarna om vilken sorts barnvagn Victoria och Daniel hade valt (vet att det är en orimlig sak att minnas, men jag kommer åtminstone inte ihåg märket på barnvagnen).
Det känns som att mycket av det som är nu, på gott och ont, började den där perioden i mitt liv. Jag hade inte ens fyllt 18, men på sätt och vis är jag ändå precis samma person nu som då. Tror till och med att jag hade börjat med svart kaffe, haha. Vi kan dock inte veta säkert eftersom jag inte vinklar koppen tillräckligt.
Ha nu en fin helg, allihopa!
#1 - Tuvis

Åhhh men gulle Ellen. Vill bara krama om den snart 18-åriga Ellen på bilden.

Svar: Åh gullis <3 <3
Ellen Matilda