Ellen Matilda

Sensommardagar med vänner och solsken
Hej vänner. De härliga sensommardagarna fortsätter att avlösa varandra och jag fyller dem med massa kompishäng och utflykter. I tisdags bjöd Tuva och Filip på vegansk ceasarsallad och spelkväll. De har ett spel som heter "När då då?" som går ut på att placera olika mer eller mindre historiska händelser i tid. Trots att vi har spelat flera fånger de senaste veckorna är jag inte ens i närheten av att tröttna. Det är så roligt!
 
Innan jag drog hem till Tuva och Filip tog jag mig äntligen tid att fota min nyrenoverade byrå. Så ja, här är pärlan! Färgen framstår oftast som vit, men är egentligen i en ljus, ljus rosalila nyans. Knopparna kommer från H&M Home och väskan är ett nytillskott från Zara. Himla gullig, tycker jag. Och alltså byrån, jag är så nöjd med den. 
 
I går åkte jag ut till Amanda i Bagis. Vi hade bestämt att göra en utflykt i Nackareservatet, som ligger ett stenkast från Amandas och Filips nya lägenhet. Kaffe på klipphällar, maffiga ekar och solsken ramade in vår promenad på bästa sätt. Vi valde vägar lite allteftersom och det var verkligen så härligt att komma ut i riktig natur. Kvällen avslutades med panikhunger som närapå hann övergå i apati innan vi styrde upp en middag, haha. Men när maten väl var klar blev det både indisk daal och äppelpaj by superkocken Amanda.
 
I dag har jag och Aino traskat omkring i Vasastan och catchat up den senaste tiden. Efter att ha pluggat ihop i tre år känns det himla fint att nu få träffas inne i stan i stället för på pendeltåget till Södertörn.