Ellen Matilda

Höstmåndag
Hejsan hörni. Årets första höstmåndag skulle starta klockan sju, men på grund av trötthet och halsont somnade jag om till kvart över åtta. Inget som slår an en jättepositiv ton för veckan direkt. Har dock ätit min godaste smoothie bowl någonsin till frukost och avrundar nu det hela med en kopp te, så den här dagen och veckan kan säkert bli fin ändå. 
 
Himla typiskt att bli lite sjuk när lugnet lägger sig efter en intensiv vår och sommar. Kände förkylningen komma redan förra veckan, men sedan blev jag bättre och beslutade mig för att faktiskt springa Tjejmilen i lördags. Jag anmälde mig för ett par veckor sedan, hög på endorfiner och pepp efter Midnattsloppet. I lördags vaknade jag dock med "neeeeeej" som enda känsla inför det stundande varvet runt Djurgården, haha. Är därför mycket nöjd med att jag genomförde den lille milen, och min tid på 53 minuter känns helt klart godkänd. 
 
Kanske inte så intressant egentligen, men oavsett om man sprang Tjejmilen eller inte, så tycker jag att man ska känna till detta: Goodiebagen innehöll sådana där dentalsticks som man ger till hundar. Arrangörerna av Tjejmilen förutsätter alltså att samtliga anmälda känner minst en hund med tandstensproblem. Eller va? Hahah.. så knäppt.
 
Jag är verkligen inte den som blir upprörd över dåligt goodiebagsinnehåll, men om jag själv skulle sätta ihop produkter skulle jag försöka att ta sådant som de allra flesta kan ha nytta av. Sedan handlar det så klart om vilka sponsorer man har och yada yada. Nästa år kanske man får en burk kattmat eller ett sådant där hjul som hamstrar springer i. Haha, skulle vara himla festligt, faktiskt. 
 
Nu ska jag göra mig i ordning för en lunch med Tuvster, som åker till New York på torsdag. Måste säga att jag är lite avundsjuk.