Ellen Matilda

Rosendals trädgård
Hej hörni! Jag tänkte att jag kunde berätta lite om min superfina helg. Mamma har varit här och hälsat på och det har verkligen varit hur mysigt som helst. Vi har druckit vin och pratat, samarbetat med krångliga korsord, ätit goda frukostar, gått i affärer, suttit på café, sprungit i Hagaparken och ätit vegansk middag på restaurang. Min mamma är en av de allra viktigaste personerna i mitt liv och jag är så glad över att vi har en sådan nära relation. Det är så fint att vi kan peppa och inspirerar varandra, hitta på roliga saker, prata, vara tysta, bli irriterade och sedan snabbt sams igen. 
I söndags, efter varsin smoothie bowl och avokadoknäcke, traskade vi i väg med Djurgården och Rosendals trädgård som mål. Många, till exempel Amanda, har pratat om hur fint där är. Och ja, jag håller med! Mamma och jag spanade på olika äppelprodukter i butiken, fikade, tittade på växter och vinkade till säsongens sista trädgårdsblommor. 
Utflykten var så, så lyckad och mysig. Jag rekommenderar verkligen alla att göra ett besök. Man kan nästan säga att Rosendals trädgård är Stockholms motsvarighet till Leva Kungslador utanför Visby, där jag och Tuva var i somras.
 
#1 - Tuvis

Det är ju helt SJUKT vad det ser exakt ut som favvostället på Gotland!

Svar: Jag vet!! Vi borde gå dit ofta!
Ellen Matilda