Ellen Matilda

Integritet och norska toner
I perioder behöver jag inte bloggen. Dagar och veckor passerar utan att jag tänker på min lilla plats på internet. Jag läser inte mina senaste inlägg och jag loggar inte in. Jag låter bli att tänka på ~content~ och i huvudet paketera mitt liv i formatet "dagbokstext". I stället fotar jag till min instagram och är mån om att ha ett fint flöde, hahaha. 
Håhå jaja. Ovanstående rader knåpade jag ned tidigare i veckan, då jag faktiskt tog mig tid att kika in här. I dag.. är mitt huvud tungt. Anledningen är en gårdag som präglades av ett för litet matintag och en halv flaska vin. Och ovanpå detta vaknade jag alldeles för tidigt i morse, typ 07.54.. Men oh well, det kommer en ny chans till sömn om några timmar.
Andra kul grejer? Ja!! Livet är spännande och snart, snart, snart går startskottet för december. Mm, jag är SÅ. HIMLA. PEPPAD. och har till och med självutämnt mig till jultönten (jultomten, enligt autocorrect.. men så långt har jag inte tagit det än). Min entusiasm har i princip inte varit såhär stor sedan 1999, då jag fick jullov från dagis och gick hand i hand med mamma och Oskar förbi den upplysta granen i Malungsfors. 
Alltså jag berättar ingenting nuförtiden, jag vet. Tycker faktiskt att det är rätt schysst att jag har återfått min integritet efter flera, flera år som en öppen bok. 
Ps. Om ni har tre minuter och 52 sekunder över, lyssna på Aleine av Alibiet. Har ni ytterligare tid att lägga på musik tycker jag att ni överhuvudtaget ska överväga att ge norskt en chans. Min discover weekly har bjudit på så många (ok, typ tre, men det är ändå rekord) norska guldkorn den senaste tiden. Hurra! 
 
Nu: Spex!!
 
#1 - amanda

spex-ellen <3 gillar dig men det vet du ju redan.

Svar: Haha gull-amanda <3 Gillar dig med! Mycket!!
Ellen Matilda

#2 - Amanda

en kommentar till. nu från datorn. FAN va fin bloggdesign!

#3 - Ellen Lindberg

Haha åh, gillar bilderna så himla mycket!

Svar: Haha tack, vad roligt!
Ellen Matilda