Ellen Matilda

Om det var morgon hela dagen och alla mål var frukost..
Kolla här, va! Frukost på Pom & Flora idag igen, denna morgon med min nyaste kompis Amanda. Vi lärde känna varandra för drygt två månader sedan, då hon flyttade hit från Luleå och jag föreslog att vi skulle ses på just P&F för en frukost. Så himla kul att det blev bra, för Amanda är en mycket klok, snäll och rolig person.
 
När frukosten var avrundad promenerade jag hem genom stan, ringde några samtal och började packa lite inför påsken. Vid ettiden tog jag mig tillbaka till Söder och hem till Fanny. Vi förberedde den stundande redovisningen av exjobbet, som är det sista som händer innan påsklovet händer. Yay!
Påskvecka med måndagslyx
Vänner, nu är påskveckan igång! Mm, det känns väldans fint tycker jag. Vaknade förvisso med en orolig framtidsångest i kroppen och var till en början inte alls pepp på att lämna sängen. MEN – sen kom jag på att jag bokat in en Pom & Flora-frukost tillsammans med Tuva. Alltså bästa, blev verkligen så glad av att se henne. Första leendet vid tunnelbanespärrarna, världens bästa frukost och bara en massa, massa positiv energi. Tuva är verkligen en så peppande person. Tycker om henne så mycket! 
 
 
Om ett par timmar kommer min mamma hit till Stockholm. Vi ska fira hennes 50-årsdag en gång till med konsert på Södra teatern. Amanda Bergman, ni vet som sjunger i Amason, står på scenen. Det ska bli så mysigt att få umgås med mami, prata om allt (men mest min framtid.. måste. ventilera. hela. tiden) och kanske dricka ett glas vin eller två. 
 
Hoppas att er vecka har börjat och fortsätter bra. KRAM
Ska åka till den bästa byn
Pirr, pirr. En kul vecka väntar mig. Det är i alla fall vad jag hoppas på. Onsdag 21.35 planerar jag att ramla ut på en grusig perrong i Hedemora, gå min pappa till mötes och sedan åka Peugeot de cirka sju kliometerna hem till Västerby. Åh, Västerby-bästerby, min älskade lilla pärla. En samling röda stugor, grusvägar och tjärnar som ramas in av vidsträckta fält och skogsdungar. Så. Himla. Idylliskt. Det är där harmonin bor.