Ellen Matilda

Stockholmstorsdag med Amanda
Vid nio på torsdagsmorgonen mötte jag upp Amanda på Söder. Vi promenerade till Pom och Flora för att äta världens bästa frukost. 
 
Amanda var glad och somrig i ljusa jeans och vit tisha. Mellan samtal om sommarplaner, livet och annat kul som händer, sippade hon på en jordgubbssmoothie med kokosflingor. Snacka bra start på dagen!
 
När värmeslaget var nära (luften stod i princip still inne på Pom och Flora) traskade vi iväg längs Götgatan för dagens första besök på Monki. Därifrån fortsatte vi ner till city och gjorde de obligatoriska stoppen på Biblioteksgatan, det vill säga Cos och & Other Stories. Jag köpte inget som tur var, men provade i alla fall någon sorts vit sommardröm. Har dock redan fixat en finfin klänning att ha idag! Visar den vid ett senare tillfälle.
 
Efter ett nytt Monki-besök, denna gång på Kungsgatan, blev vi hungriga igen och styrde stegen mot Hälsocaféet. Ääälskar att välja egen sallad. Ääälskar att sitta på uteservering. Ääälskar sommaren. Ääälskar att kompishänga i flera, flera timmar.
 
Och snart blir det tid för sådant igen, i början av juli kommer nämligen Amanda till Dalarna och hälsar på. Så himla, himla kul att få visa upp Sveriges framsida!! :)) Senare, i augusti, ska jag åka upp till henne i Luleå och se vad Norrbotten har att erbjuda. Det känns jättekul och lite spännande, särskilt med tanke på att jag i dagsläget inte har varit högre upp i landet än Åre.. Och då är alltså Östersund mitten av Sverige..? Sjukt! 
 
Påtal om Norrland, typ. Om en stund sätter jag mig på tåget med Madde och Walid och åker dit, till Kungsberg en bit utanför Sandviken. Där ska vi fira midsommar med ett gäng härliga personer, så jag känner mig säker på att dagen kommer att bli fin. Hoppas att ni också får det mysigt! 
 
Ps. Ni får jättegärna följa mig på Instagram, där jag heter @ellennordin. 
#1 - Amanda

Sveriges framsida haha <3 längtar!!!!! PS du e bäst

Svar: Haha, det kommer att bli superkul!! <3 Du är också bäst!
Ellen Matilda

#2 - Lovisa

Vilka fina bilder! Och jag älskar också att komponera min egen sallad, slutar alltid med att jag väljer hur mycket som helst när jag är på hälsocafét!

Svar: Tack! :)Haha ja, det blir lätt så.
Ellen Matilda

#3 - Embla

ååh får stockholmssaknad av detta.

Svar: Stockholm är bäst! Du får göra dig ett besök. :)
Ellen Matilda

#4 - anneli

Oh, norrland är det bästa.
Du kommer älska Luleå, en av de finaste städerna i mina ögon i Sverige :)