Ellen Matilda

Livet vid 22
Hejhej vänner. Hoppas att ni mår bra där ni är, att solen lyser på er och att ni har gjort något roligt i dag. Jag är i Stockholm för första gången på en månad. Kom hit i går kväll och möttes av stillastående luft och ett gulaktigt kvällsljus. Lägenheter på sommaren, alltså. Kan vara det varmaste som finns. Mina blommor skrek efter vatten och den bukett med liljor som var hur ståtlig som helst den tredje juli såg inte riktigt lika fräsch ut längre. När jag petade på blommorna smulade bladen sönder och spillde gult frömjöl på tapeten.. Nåväl, tack vare de supergulliga blomvaktarna Madeleine och Walid hade åtminstone krukväxterna klarat sig bra. 
 
Har inte tagit mig tid att skriva här den sista tiden, som ni kanske har märkt. Faktum är att jag knappt startar datorn över huvud taget these days. Jag läser två till fyra bloggar i mobilen när jag känner för det, men i övrigt nöjer jag mig med Instagram och nyhetsmedier. Trivs jättebra på SVT och tycker att det är roligt att åka till jobbet, även om jag vissa dagar mest vill springa ut över någon äng, ligga i en hängmatta eller bada i första bästa sjö. Men så får man ju känna på sommaren. 
 
Åh, sommaren, du ljuvliga årstid. Är så nöjd med min sommar hittills, om jag jämför den med tidigare.. typ perioder och somrar, så har jag nog aldrig haft så kul som jag har nu. Livet blir bättre och bättre, och i onsdags fyllde jag 22. En väldigt snygg siffra. Eller ja, två snygga siffror, ett snyggt nummer.. 
 
Kan visa bilder från roliga grejer som världens bästa midsommarfirande, en minisemester i sommartugan med min bästa norrlänning Amanda (som hon har bloggat SÅ fint om här och här), mer Västerby och odlingsprojekt (min nya största hobby) någon dag snart. 
 
Nu vill jag ge några tips som jag har tänkt på länge. Och nu slår det mig att samtliga är örontips, det vill säga härliga saker att lyssna på. Tillåt mig lista dem!
 
Ett sommarprat: Markus Krungårds!! Kanske inte kommer som någon överraskning att det gick hem hos mig, men alltså OJ, vad bra det var! Om jag var hälften så rolig och bra på att berätta skulle jag vara lycklig. Skrattade minst tjugo gånger. 
 
En thriller i flera avsnitt: De dödas röster! Så himla, himla bra och fängslande. Trodde först att allt var dokumentärt..
 
Ett band: Om det är några som jag har lyssnat mycket på under 2016 så är det Fleetwood Mac. Älskar'om! Om ni bara ska lyssna på ett av deras album ska ni tveklöst välja Rumours
 
På tal om album: Då som nu för alltid. Får. Inte. Nog. Rekommenderar särskilt Nattpojken & dagflickan, en låt som är så bra att den nästan tar andan ur mig. :))
 
En hit som Tuva tipsade om tidigare i dag: Everything Nice. Det kan eventuellt vara så att jag har spelat den ett tiotal gånger sedan dess..
 
Avslutar med en bild på Stockholms bästa frukost/brunch, som jag hade förmånen att äta i dag. 
#1 - Amanda

Tkr också att 22 är så snyggt. Skulle du säga att 22 är grönt?
Puss på rej!! Fint att läsa <3

Svar: Haha, har svarat på den här kommentaren förut, men då med för dåligt internet typ. Jag tycker inte att 22 är grönt, mer rosa/cerise. Puss på dig! <3
Ellen Matilda