Ellen Matilda

Ett härligare liv
Halla?! (meldingslyd)
Haha, jag har verkligen tittat för mycket på Skam de senaste veckorna. Men alltså OJ, vad bra det är. Skam och låten Aleine, som jag tipsade om för några veckor sedan, har fått mig att börja äääälska Norge. Jag tyckte gott om vårt västra grannland redan innan, men nu alltså, NU! 
Åh, åh, ÅH, vad fint och härligt mitt liv är! Jag bor i den bästa staden, där mina närmaste vänner också bor. Jag gör roliga saker, utmanar mig själv, är modig, lyckas, tillåter mig själv att njuta och säger ja istället för nej när något spännande dyker upp.
Det här året har jag kämpat och bitit ihop i de lägen där det har behövts. Samtidigt har jag sagt nej till och valt bort sådant som inte ger mig någonting, som sprider negativ energi och som jag helt enkelt inte vill lägga tid på. Meget hållbart. Min tillvaro har blivit finare och mer tillfredsställande. 
 

Här är en bild signerad den så kallade snökanonen som slog till den 8:e november. Jag var på valvaka i Hjorthagen hela natten, och fick sedan pulsa hem i 40 centimeter djup snö framåt morgonkvisten. Där och då kändes det verkligen som att leva i en förändrad värld, med Trump som president och väder á la Nordpolen. 
 


I slutet av november firade jag, Tuva och Filip att jag fått jobb på SVT. Måndag med guldkant!
 


Igår, den 15:e december, såg jag Kent för första och sista gången. Så, så magiskt att höra Hjärta, Mannen i den vita hatten, Andromeda och Dom andra framföras liv. Är pepp på mer konsert nu och ser så mycket fram emot nästa vecka då jag, Tuva och Filip ska se Håkan i Malmö!!