Ellen Matilda

En ljuv lördagsmorgon osv
Hahaha alltså.. mitt humör idag är såååå harmoniskt. På riktigt, är inte ens lite ironisk. Jag vaknade av mig själv imorse och tänkte "ah, jag kan somna om". Var också mitt uppe i någon dröm, så när jag sjönk djupare ned bland kuddar och täcke svischade ordet "storytelling" genom huvudet. Så himla knäppt. Skrattar åt mig själv när jag tänker tillbaka på min morgon.
Jo, det är sant. Sådär fröjdefullt började min lördag, vars fortsättning också höll högsta klass. Jag promenerade omkring och fixade några ärenden, såg glada julklappsshoppande människor och lyssnade på fin julmusik vid Odenplan. Mot kvällen tog jag tunnelbanan till Bagis och födelsedagsfiraren Amanda. Hon bjöd på en finfin fest, som sedan följdes upp med brunch igår, söndag. 
Eh ja, och idag är det måndag. Jag är ledig och har fixat massa grejer inför veckan, typ städat, handlat mat och bokat den enda lediga tvättiden som återstod (fredag 18-20.. zZzzzzZZzzz.. tvivlar starkt på att jag kommer att tvätta). Var också in till city och tränade favoritpasset tillsammans med Tuva. Älskar det så mycket, men kände mig ganska svag idag. Nåväl, ändå massor av glädje och energi efteråt!
Nu ska jag strax iväg på ett möte, och sedan jobbar jag tisdag till fredag. Och, och, och i helgen kommer mamma och pappa till Stockholm! Älskade stamceller, som jag saknar dem. Och Oskar!! Omg, can't wait to see him! Tur att det snart är jul, även om jag verkligen, verkligen vill passa på att njuta av nuet också. December är en riktig pangmånad. Visst?!