Ellen Matilda

Medieteknisk forskning och designteori..??
Den nya kursen, Medieteknisk forskning och designteori, drabbade mig på ett näst intill chockartat sätt igår. En och en halv timme tog det mig att halvliggande i sängen läsa igenom instruktionerna. Fattar ni, 90 minuter bara för att läsa om kursupplägget! Var väl i och för sig inte mitt allra alertaste jag igår, men ändå: Sjukt! Idag har det känts lite bättre, så som det oftast brukar efter introduktionen. Att läsa alldeles för många vetenskapliga artiklar känns dock inte superlockande, eller att för den delen förbereda presentationer om dem, men jag kan i alla fall åka hem och fira påsk. Slipper alltså Flempy resten av denna vecka. :))
Och det skulle ju va'dans, dans, dans!!
Och det blev dans, dans, dans!! Ja, igår alltså. Firade Annies 23-årsdag med förfest hemma hos henne och sedan utgång på Berns, vilket innebar dans, dans, dans ända till stängning. Kul, kul, kul. Trots att jag inte kom i säng förrän tjugo i sex, och endast har sovit fyra-fem timmar, känner jag att jag gärna skulle dansa mer. Dans, dans, dans. Åh ja, annars då? Jo, veckan har varit bra även i övrigt. Vi har jobbat klart med den valbara fördjupningen inom webbproduktion och haft en rolig redovisningsdag som knappt gjorde mig nervös. Nu är halva vårterminen förbi, vilket betyder att det bara återstår två och en halv termin av utbildningen. Snacka om att högskoletiden går snabbare än gymnasiet. Imorgon har vi intro till en ny kurs, men det handlar nog mest om att få grejer att läsa in sig på och sådär. Från tisdag till tisdagen därpå, alltså den efter påsk, har vi självstudier. Mycket bra eftersom det gör att jag kan ta tåget hem till Da-la-la-la-la-larna och gå all in med det traditionella påskfirandet i Västerby.  Veckans enda bild är från en hurtig pluggpaus som jag och Lydia fick till i torsdags.  IMG_1880
Harätit fiskpinnar :))
Hejsan vänner. Hur mår ni idag? Jag mår bra, bortsett från att jag tycker att det varit en lite konstig dag. Inget dåligt med det egentligen, bara det att jag blir lite orolig när vardagsmönstren suddas ut. Imorse hade jag sovmorgon till åtta och ägnade sedan förmiddagen åt fix av olika slag. Kollade bland annat min deklaration och såg att jag kommer få tillbaka en rejäl summa till sommaren. Hurra för det, efter den gången jag hade restskatt på nästan 3 000 (och bröt ihop i tårar pga blandade detta med grav framtidsångest) är jag alltid lite nojig. På eftermiddagen jobbade jag tre timmar, glömde bort att äta lunch, blev irriterad på mig själv och avrundade det hela med att steka fiskpinnar. Och alltså fiskpinnar - åh! Hade cravings efter denna simpelhetens mat redan imorse, så när jag kom tillbaka från skolan var jag bara tvungen att gå och köpa ett paket. Så himla gott, tror inte att jag hade käkat riktiga fiskpinnar på flera år. Nu dricker jag kaffe och äter mandlar som någon sorts efterrätt. Lyx, lyx, lyx.