Ellen Matilda

Veckans kattmöten
kattsas 005 Mimmikattsas 007 kattsas 009 kattsas 011 kattsas 014kattsas 022 Jättemycket Konradkattsas 048 kattsas 055 kattsas 056 Ainos katt Dobby (uppskattar att Konrad väger ungefär som 2,5, Dobby, haha)
Söndagsångest och annan ångest
Halva terminen har gått, skriver jag och stirrar tomt ut i luften. Imorgon börjar nästa kurs, research, och det känns vedervärdigt. Haha.. men alltså nä, tror verkligen inte att det kommer bli särskilt kul. Jag borde kanske skriva något peppigt om att våren är varm och att solen lyser starkt. Men.. jag känner mest ångest. Ångest av den sorten som smyger sig på när man har varit lite ledig och inte riktigt gillar att en ny kurs plötsligt dyker upp framför fötterna på en. Imorgon ska jag dessutom hämta ut en hemtenta och en recension. Det har varit möjligt att göra sedan i början av förra veckan, men eftersom jag varit hemma har jag inte gjort det. Vi har fått veta att alla är godkända på tentans första del men att några ska göra om del två, det vill säga en reportageanalys. Utrymmet som jag disponerade till den var på tok för litet, så jag är säkert en av dem som får göra en ny. Kanske får jag komplettera min recension också, som av någon anledning mest kom att bli en samhällskritisk text?? Gudars. Men ändå bra att vara beredd på det värsta. Har redan avsatt tid imorgonkväll till att börja på de tråkiga omuppgifterna. Eller vänta här.. har jag verkligen det? Måndag är ju tv-mässigt veckans bästa dag.. Nåväl, vi får se. Buhäää, vill bara åka hem och lägga mig på mammas säng. Så är det alltid när jag har varit hemma under en längre tid. Men som sagt, halva terminen har gått. Snart är det påsk, sedan valborg, och därefter maj och tidskriftsjournalistik. Om två månader är sommaren här.
Snabbt hej från Huddinge
Hejhejhej allihopa. Är tillbaka i Huddinge efter en Ludvikavecka av världsklass. Har haft det så jäkla bra och mysigt med kompisar, lillebror och föräldrar, så kände mig lite ledsen nu när jag var tvungen att åka hem. Smyggrät till och med igårkväll när jag och Oskar såg på film, haha. Just gårdagen var en så himla fin dag med varmt och soligt väder, långpromenad, kompisfika med Madde, en runda på stan med mamma, löprunda på Biskopsnäset och tapas till kvällsmat. Hur maxat som helst! Nu ska jag dansa iväg till pendeln, ska nämligen hem till Aino och efterskottsfira att hon fyllde år igår. Ha en bra lördag! PUSS