Ellen Matilda

Gå på tur, aldrig sur?
Hejhej. Idag har jag gjort comeback på längdskidor, första turen på fem år. Från början var jag otroligt skeptisk, men sedan blev det faktiskt riktigt mysigt. Vi åkte till Storfjällsgraven och Hemfjällsstugan, totalt en mil, och jag åkte i alla nedförsbackar och ramlade bara en gång. :')) Imorgon kanske brädan får ut och åka, vi får se. Nu måste jag äta salt. Vi hörs!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f6a/46589447/files/2014/12/img_1569-0.jpg
Från BT till Tandådalen
Hej vänner. Undertecknad sitter i en bil på väg till Sälen, lyssnar på Arcade Fire och lutar sig mot ett gitarrfodral. Har jobbat på Borlänge tidning idag, så blev upplockad där. Ska jag vara ärlig hade jag ungefär tusen gånger hellre åkt hem till Ludvika och rullat ihop mig i soffan med min nya bästis, det vill säga världshistoriens fluffigaste filt. Men jag antar att en liten skidresa kan vara kul, måste bara komma på vad jag ska ägna tiden åt. Är ju inte Guds bästa snowboardbarn, och alltså längdskidor.. Kan tänka mig att glida runt på små späda plankor om det är ganska varmt, böljande spår och ungefär noll procent bakhalt. Tur att jag har med mig mina springskor. :))

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f6a/46589447/files/2014/12/img_1564.jpg Syntolkning: Ny gölli rygga i stol på BT.
En lördag i december
Hej vänner. Skriver ett snabbhetens inlägg nu, ska strax iväg och fika med favorit-Madeleine. Är väldigt glad, inte bara över det, utan också för att mina nya skor är fixade. Jag lämnade in dem hos en skomakare på kupolen tidigare idag, och efter två timmar var skorna redo att möta vinterunderlag. Hyfsat nervöst att testa dem, men det gick bra. Att de är ungefär en storlek för stora bryr jag mig inte om, för de är sååååå fina (och ger lite, lite clownkänsla..). På kupolen passade jag även på att inhandla en skidjacka. Kombinationen julklappspresentkort från Oggbourne och halva priset gjorde att jag bara behövde betala 100 riksdaler. Så himla, himla studentvänligt! Ikväll ska det drickas vin och ätas grönkålspaj här i casa Nordin. Det blir jag, Madde och Natalie aka Lite Pr3ss-redaktionen. Nu måste jag fixa lite. KRAM