Ellen Matilda

Luddisär en bra kommun
kommunartikeln 006Dagens kontor: Mitt gamla så kallade flickrum hemma i Ludvika. Jodå, hänger i världens finaste lilla höst-Luddis, där jag har ägnat dagen åt att skriva en kommunartikel. Och alltså personalen på Ludvika kommun - gulle dem! Så himla snälla, snabba och hjälpsamma med att ge ut diarielistor och mötesprotokoll. När jag kom hade de lagt i ordning dokumenten i receptionen. Jag slog mig ned i en soffa och bläddrade igenom dem, valde två ärenden och begärde ut handlingarna. Sedan traskade jag hem, gjorde research, kontaktade berörd tjänsteman och skrev min artikel. Hur smidigt som helst, är så, så nöjd med dagens insats. Jag har egentligen aldrig gillat att kolla igenom kommunens diarielistor när jag har varit på NLT, men i och med den här uppgiften är jag otroligt tacksam att jag faktiskt har fått pyssla lite med det tidigare. Det har helt klart bidragit med ett visst självförtroende och lugnat nerverna, haha. Nu ska jag laga kvällsmat med mamma. Kram på er.
Kommunkunskap osv
Sex timmar kommunkunskap.. Behöver jag säga att "vad i helvete"-känslan är total? Alltså, herregud. Sitter på tåget hem nu, ska snart byta i Västerås. Mm, ville bara säga hej och tjena. Hörs imorgon.
Hej från en tröttis
Kaffe ur Muminmugg, bloggläsning och ett gammalt avsnitt av Kockarnas kamp. Helt okej efter en dag med redovisningar och kursutvärdering. Och vet ni vad? Det har faktiskt gått riktigt bra idag. Var i och för sig supernervös när jag skulle snacka om tekniken bakom podcasts (jag kan ju egentligen ingenting om tekniska grejer), men jag genomförde i alla fall min del av presentationen. Opponeringsmässigt då? Behöver jag ändra något? Svar nej. Varken opponenten eller examinatorn hade gjort så mycket som ett streck i min artikel, så jag har bara att le och känna mig nöjd. Fantastiskt skönt. Jag menar, om det är någon kritik som tar hårt så är det dåligt språkbruk och sådant. Annars.. känner mig rätt tom och trött i huvudet. "Ellen och Malkolm kommer också!" Hoho, jag älskar den där pannkaksreklamen för Milda. Så himla mycket mys över den. Men ja, okej. Borde kanske skriva något bra och vettigt, eller åtminstone något som är sammanhängande och förståeligt. Tror att jag målar naglarna och packar inför imorgon, och så kan jag fundera på det där med att kanske skriva något med kvalitet. Vi får se hur det blir, måste vara på det rätta humöret också. Hur som, vi hörs.