Ellen Matilda

MyyyyyyyyyyyyyyyyZ
adventt 008 adventt 013 adventt 016Kanske skriver jag något annat här lite senare :)) Men är nog upptagen med att baka pepparkakor om en stund! Aaaah!! JAAAAA. Så. Härligt. Och Oskar bakar kanel(??)bullar till julskyltningen tillsammans med några kompisar. Jag frågade honom om de verkligen kan baka fina bullar som folk vill köpa. "Det tror jag inte", svarade han. Hihi, så roligt!  Mja, nu skrev jag i alla fall. Lika bra när jag ändå håller på. Premiärlyssnar på lite julmusik också, men det är inte den bästa. Julmusikens elit sparas till peppisbaket.
Äntligen, typ
Pirret i min tänder nu, är rädd att de ska spricka. Det känns ungefär som när man äter glass och dricker kaffe till - risky, så att säga. Helfestligt med fredag i alla fall, jag säger då det. Har startat dagen med att göra pepparkaksdeg, så imorgon får jag äntligen baka. Köpte nya pepparkaksformar när jag var hemma i slutet av oktober, och redan då kände jag mig exalterad. Maha, längtet är snart över! Nu ska jag gå till biblioteket och lämna tillbaka en bok som jag lånade sist jag var hemma. Kanske smyger jag in på Åhléns och köper ett nytt nagellack också. Tror och hoppas det. Har räknat ut att höstens totala klädköp landar på en summa omkring 500 kronor. Hur lite?? Med smink medräknat kanske det blir 1 000 kronor, men inte mer. Det jag därmed vill komma fram till är att jag verkligen förtjänar ett nytt nagellack, ett klädesplagg och en vinterjacka. På riktigt, jag gör det. Så den stundande decembermånaden ska jag köpa ett par julklappar till mig själv. Mm, så får det bli. Och hål i plånboken får det väl också bli, ibland är det oundvikligtoch nästan lite trevligt.
Den sista torsdagen i november
Bra saker som jag gjort idag: Vaknat av mig själv - Ätit frukost länge - Gjort frukost på sängen till lillebror - Gått till Räfsnäs och nästan förts bort av vinden - Fikat med Madde - Handlat med mamma och köpt hyacinter - Vinkat till en gammal klasskompis pappa (haha) - Åstadkommit en brasa i kaminen.