Ellen Matilda

Leksands IF till Elitserien!!
Eeeh, vet inte vad jag ska skriva, men jag har i alla fall varit i Leksand idag. Helt fantastiskt, stämningen var maaagisk. Vågen rullade, alla stod upp och sjöng.. Ja, med andra ord rätt maxat! Här är några mobilbilder.

20130330-215641.jpg

20130330-220005.jpg
Påsklovet förklaras härmed invigt
Hej allihopa!! Efter lite övervägande och morgonplugg bestämde jag mig för att gå på naturkunskapen och göra ett försök med provet, och det gick bättre än väntat. Så ja, det känns skönt att slippa tänka på det något mer. Sedan är det självklart synd att jag inte kommer få MVG och en stor guldig klisterstjärna på't, men jag orkar inte tjura över det. Håller tummarna för ett VG istället. Och nu är det jättepeppigt påsklov. Jag hoppas på ett snabbt tillfrisknande från min förkylning, massa träning, massa sol, massa utomhus och massa bra mående. Är även ytterst äggsugen, vill måla med vattenfärger och bara dekorera fyrfaldigt. Hipp, hipp, HURRA på det! Tror att aktiviteten kan komma att gå av stapeln på lördag, lite traditionsenligt så där. För övrigt, och kanske lite apropå traditionsenligt, blir årets påsk blir den femtonde/sextonde som jag firar i Västerby. Så fort mamma har slutat jobbet kastar jag på mig solbrillsen för att agera chaufför. Rätt härligt, men ändå tråkigt att jag nog har spärrat det trådlösa bredbandet.. kommer att få internetabstinens och klättra på väggarna. Eh ja, alltså inte i bilen, i Västerby. Känner mig dryg och spårad nu. Hejdå! Edit: Tog en titt i Oskars en gammal skrivbordslåda och fann dessa! ppppåsk 001
Ja, vad ska man säga?
IMG_3887Det normala i att gå till en kompis utan att först stänga av hårdrocksmusiken som går på högsta volym. Kan dock inte skylla mina minimala genetikkunskaper på att jag har blivit störd i mitt tänkande, tyvärr.