Ellen Matilda

Lite om en födelsedag
I lördags, när jag fyllde 19 somrar och så där, bjöd Madde ut mig på en  födelsedagsfika. Jättesnällt, blev ungefär hundra kaffeskopor uppmuntrad på ingen tid alls. Delvis för att jag fick en sådan här magisk boll att gnaga på. boll Åt kvällningen skulle det till att firas, men jag struntade i det på grund av genomgående deppig. Åkte till Västerby istället. Bra det också, badade till exempel i Kärringtjärn. Nu hinner jag inte så mycket mer, men nämnas bör att jag fick en jättefin koffert i present. Den får mig att tänka på min forna favoritfil Aristocats.
Fantiserar om gubbar??


20130730-232425.jpg Jag vill gå till ett jordgubbsfält och lägga mig på mage, göra simtag och långsamt förflytta mig ut bland plantorna. När ett solmoget bär dyker upp tänker jag öppna min mun och sluka det i fyra tuggor - möms, möms, möms, möms.. Saknar ni mig lite? Ni säger inget om det, kanske lider ni i tystnad, precis som lejon. Själv saknar jag att jobba dag och få umgås med mina fina kollegor. Och imorgon ska jag på Parlingdagen i Fredriksberg.. Skriver inget om mina känslor inför detta (vill inte skaffa ovänner), så ni får helt enkelt gissa vad jag känner. Nu måste jag sova. Adjö allesammans.
Det bästa jag någonsin bloggat
Okej, det gick inte så väldigt bra med den där uppdateringen. Har jobbat och varit på byavandring jättemånga timmar. Hade hur som helst tänkt skriva om min födelsedag och den täta dimma av depp som omslöt mig under dagen. Men det kan jag väl göra en annan gång, nu är jag arg och trött och så jävla irriterad att jag bara vill hacka något sönder och samman. spåfsfjaögoaöd :'D God natt kompisar!