Ellen Matilda

Just nu
Vem? Jag, Ellen. Varför? Vill inte plugga. När? NU!! Jajjemen, just i detta nu signar jag in och skriver några rader här. Eller signar in och signar in, jag är alltid inloggad på den här datorn (bra att veta om ni vill göra ett gästinlägg någon gång). Jag borde egentligen ägna mig åt lite viktigt studerande av psykologi, men jag känner verkligen inte för det. Dagen har varit smått påfrestande med redovisning i naturkunskap, så jag är så där lagom trött och urladdad. Och ovanpå det har jag haft ont i magen precis hela dagen, den är stor som en ballong. Halvsitter/ligger för tillfället i en inte så väldigt fördelaktig ställning och ser ut som att jag ska föda ett barn om en sisådär fem månader. Fint.. Hur gick redovisningen då? Jovars, bra förutom att jag efteråt blev tilldelad betyget VG+. Anledningen? Jo, jag tittade tydligen ned i mina papper lite för mycket, vilket såklart borde vara totalt avgörande i ett ämne som naturkunskap.. arrgfgklf, orkar inte. Nu är det nog. Hejdå.
Början på veckan

Hejsan jättemycket. 

Känner mig stressad och det är dumt. Särskilt stressad var jag igår, men det var ju bara jätteonödigt. Vet egentligen inte vad som stressar mig, det enda som det är någon direkt brådis med är morgondagens muntliga redovisning om binjurar och stress. Naturkunskap.. varför detta ämne denna sista termin? There's no god. Typ, haha. Jag vill ha min studentmössa och converse. Våga längta efter våren. Ja, ja, JA! Ingen struktur på detta, men det gör inget. I måndags utökades släkten med en hel person, en bebis. Det betyder att jag har Anton, Ronja, Clara, Amanda, Felix, Elias, Edvin, Alma, Arvid, Iris, Oscar, Oliver, Ole, Greta och den nya bebisen. Alltså en, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio, elva, tolv, tretton, fjorton, femton kusinbarn. Grymt!! Och på tal om släkt, det vore väldigt trevligt att åka ned och hälsa på Erik och Johan. Jag ska nog ringa och bjuda in mig själv inom en snar framtid, hehe. Nu gungar jag i takt till Heart skipped a beat med The xx + ler fånigt. Jag vill inte gå till skolan, det vill jag aldrig. Men nästa år kommer jag säkert längta tillbaka och sakna de iskalla lokalerna med mysfaktor minus 78. Får tänka på det. I måndags var jag och fikade med Becco också, och igår låste jag äntligen upp nästa "värld" på Candy crush!! Var i full gång med ett försök plugg när denna lyckans händelse inträffade, så att ja.. fyrtiofem minuter senare hade jag inte ens hunnit öppna böckerna. Däremot klarade jag två ny levels. Får se det från den ljusa sidan. Dags för ytterkläder och en promenad till Högbergsskolan. Filosofi och fotografisk bild står på schemat.
Några tankar och tjohejsan.. ursäkta språket
Förstår inte hur jag kan vara så trött efter två sovmorgnar, det är inte hälsosamt. Imorse somnade jag om i fyrtio minuter, något jag annars aldrig gör. Visst att jag kanske ligger och våndas och gnyr olyckligt i en kvart innan jag går upp, men jag brukar aldrig somna om. Gissar dock att det inte är så himla noga, man får fuska. Jag är glad om mina ögon i alla fall var öppna på kortet som psykologiläraren tog för att lära sig våra namn. För övrigt.. jo, har efter en hel del tvekande inhandlat en balbiljett. Så att, heh, nu fattas bara att "min klänning" tar slut så att jag tvingas få ett mentalt sammanbrott (ett grövre än det jag redan är mitt uppe i). Inte för att vara största pessimisten i stan, men jag är deprimerad och ser inte saker från den ljusa sidan. Jag försöker men det går inte, inte ens lite. Skofrågan är dock lite rolig, jag gillar ju som bekant skor. Tycker att converse kan duga bra och vara en snygg kontrast till ljuvaste ljuvhetsklänningen, men samtidigt kanske jag inte blir socialt accepterad, haha. För smala klackar kommer att gräva ned sig i gräsmattan vid gammelgården.. inte bra. Vore trevligt att hitta några sorts mellanting, för när jag ändå ska ha en så pass lång klänning är inte skorna det allra mest väsentliga. Åh, jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen att jag blir bra till balen. Studenten får inte bli förstörd.. Nåväl, dags att dra upp på stan. Jag ska träffa Becco, hihi, det var inte igår. Er ser jag senare!