Ellen Matilda

Klag och pop
Alltså. Känner mig så himla deppig. Jag tycker inte om skolan och känner mig som ett litet, misslyckat och ytterst kräset barn. Vill egentligen helst inte klaga, men jag kan samtidigt inte förneka hur sämst jag upplevt allt hittills. Älskar dock Stockholm och att bo här, så jag måste helt enkelt klamra mig fast på JMM. Vad ska jag göra om jag inte ska utbilda mig till journalist, liksom? Det är så himla jag, det finns inget annat som jag kan göra eller tänka mig. Jag måste klara utbildningen. Det blir bättre. Punkt. Har fixat praktikplats i alla fall. Det blir på hemtama älskade NLT, så den trygghetstörstande delen av mig känner sig ändå mer än tillfredsställd. Praktikperioden är för övrigt i december, vilket innebär att jag måste klara mig dit. Och lika bra är väl det, då har jag något att sikta på. Popaganda igår var jättekul, är så glad att det blev spontant och totalt förutsättningslöst. Tuva hängde med hit och sov sedan, och alltså det var verkligen helt bäst att träffa henne och Linda igen. Mina hjärtan, som jag saknat dem! Jisus, måste åka in till stan och möta Cajset nu. Adjö!!
G0d m0rg0n
Har vaknat upp till den 30 augusti, vilket innebär att det är dags för seminarium och Popaganda. Kontrasternas kontraster, yo. En helt bäst sak är också att jag inte börjar förrän 14.00, så efter två 06.00-morgnar har jag sovit ända till 07.30! Vaknade i och för sig 06.18 och skrattade lite åt ett sms från Cajset, men det räknas inte riktigt.  Min förmiddag vigs åt nedan fotograferad bok, seminarieförberedelser och träning. Kanske hinner jag skriva ett ord eller två innan jag pendlar i väg till skolan, men om inte så ses vi imorgon förmiddag istället. Trevlig helg!veten 003
Fika, fälttävlan och festival
mammaaaa 002Bild från tisdagens lilla middag med mamma, haha. För övrigt matpremiär på balkongen, blir aldrig att jag sitter där när jag är själv. Sedan vi pratades vid för några timmar sedan har jag: 1. Fikat med Ellen och diskuterat journalistutbildningar (hon har börjat på SU istället) (buhu), grönområden och Stockholm. 2. Ätit kvällsmat och tittat på fälttävlan på tv. 3. Spontanköpt en biljett till morgondagens Popaganda. Missar dock de första timmarna eftersom att jag har seminarium klockan 14.00, men det är ju inte direkt de viktigaste av festivaltimmar. Nu ska jag göra en kopp te och djupdyka ned i en bok om vetenskapsteorier.. zzZZzzZzz... Med tanke på bokens innehåll känns det mer än bra att filosofiläraren på gymnasiet tvingade i oss kunskaper om empirism, rationalism, induktion osv, osv. Har i och för sig näst intill förträngt vad som var vad, men det ska nog kunna komma tillbaka relativt smidigt. Måste förresten skriva av ett dokument på löspapper innan jag ger mig i kast med läsningen. En annan har ju inte haft sådan tur med skrivare idag..