Ellen Matilda

Brickbordet i all sin prakt

Brickbordet hade lite samma konstruktion som campingbord brukar ha - alltså lättmonterat. Jag slängde på hörlurar, mobilladdare och en liten dekorativ glassvan.. Och ja, nu känner jag mig väl rätt nöjd. Extra cred till att brodsskivan var inslagen i bubbelplast.
Sista september

Idag har jag haft en bra dag. Efter frukost styrde jag och mamma bilen mot Falun för att ta min motorvägsoskuld, haha. Det gick alla tiders fantastiskt och var väldans kul, men affärerna i residensstaden behagade inte att öppna förrän tolv, så efter en kort promenad åkte vi till kupolen istället. Jag köpte garn som ska bli en halsduk, en byggsats som ska bli ett BRICKBORD och ett doftljus med kokos och citrongräs som faktiskt levererar redan nu.

När vi kom hem ville Cajset ha med mig upp på Lyviksberget. Vi letade foderhinkar med lock, men det var tyvärr lättare sagt än gjort. Att ta en liten promenad på cykelbanan mellan Jägarnäs och Räfsnäs gick bättre, så i brist på hinklock roade vi oss med det. SÅ. HIMLA. BRA. ATT. TRÄFFA. CAJSET.

Nu ska jag försöka mig på att montera brickbordet. See you later.

120929
Hej!! Dagen utvecklades till det bättre när jag tryckte ned en basker på huvudet och begav mig till Lyviksberget. Mamma och pappa skulle ha några prylar till ett lysrör och jag ville kolla på brickbord. Det slutade med att jag åkte hem tomhänt, men när jag skaffar ett eget crib ska jag allt ha ett par söta brickbord. Tror faktiskt att jag ska slå till på ett redan till veckan. Ja, sedan har lördagen fortsatt med garderobsstädning, tvätt och andra småkul grejer som dammsugning och löpning. Rätt bra med tanke på hur det kändes imorse. Nu känns det dock som att det här inlägget inte kan bli tråkigare, så jag avlägsnar mig. Hoj!