Ellen Matilda

Into the beat

Hallå bah!

Har haft en superbra dag på kupolen, liksom inhandlat fina saker och haft det trevligt med familjen. Nu är jag just hemkommen efter en springtur med mamma. Förutom att mina luftrör snörde ihop sig och spelade latinamerikansk panflöjtsmusik, gick det rätt bra. Eller okej.. det gick kasst.. haha. Känns hur som helst fint att hoppa in i duschen nu. Kvällen kommer antagligen att bestå av mat med familj och mormor + något sorts träffande av Cajset. Brabra! :) Den här låten är SÅ bra
A mi me parece que..

.. det är snö!! :'(

Menmen, vad gör det när man mot förmodan fick en riktigt trevlig fredagskväll. Träffade två fastrar, två farbröder, tre kusiner med respektive och sist men inte minst, två kusinbarn, Ole och Greta. De är SÅ. HIMLA. ÜBERSÖTA. To die for liksom, jag får ju lust att skaffa mig en egen unge! Dessutom är Johan och Erik så himla bra att ha när det kommer till mina journalistiska plans. Känner att jag lätt hade vågat åka ned till huvudstaden för att praktisera, men det får väl bli en annan gång. Hoppas för övrigt att jag får hänga med mina kusiner och springa någon sorts stafett i augusti någon gång. Jag behöver något att träna till, vårruset är inget vidare motiverande.

Kupolen con la familia om en stund. Ska skynda mig lite!

En snabbis
Hemkommen, jojomen. Har inte gjort så mycket idag, bara förberett frågor till två olika grejer + ringt otaliga samtal till människor som inte ville svara. Rätt meningslöst, men så kan det väl vara ibland. Var iallafall super att träffa Madde och prataprataprata. Skickar ut ett grattis till Josefin!