Ellen Matilda

Måste dö nervöshetsdöden en gång till

Hej och hå..

Alltså. Jag gick upp 05:45 för att köra lektion klockan 07:00. MEN - läraren var sjuk så jag fick boka en ny tid senare idag..  Ja GÄÄÄSP, men kul att vara uppe i tid i alla fall! Det värsta är att jag hade andningssvårigheter, led av extrem darrhänthet och kände mig totalt likblek i ansiktet, bara för att sedan gå hem igen.. Så nervös, så laddad, så onödigt. Och nu har jag massa timmar på mig att läsa teori, men hur gör man det? Jag får panik över att jag inte kan någonting och vill läsa i alla böcker och häften samtidigt + göra test på datorn.. Fast göra test på datorn är nog ingen idé, för som sagt - jag kan ingenting. Jiiiis, körkortet har aldrig känts mer avlägset, får anstränga mig ordentligt för att inte hänga läpp.. haha! Och vet ni? Han som jag ska köra med senare idag frågade om jag hade kört mycket hemma och jag svarade "ganska". Hallååå, vad tänkte jag på där?? Nu tror han att jag kan saker..
Thanks to Oggbourne

Här är gårdagens lunch, svenskgrekisk tacos med köttbullar, grillkorv, tomat, ost och tzatziki. Mycket gott var det, men det bästa var kanske ändå att jag fotograferade härligheten? Jag skulle just hugga in när Oggbourne undrade: "Ska du inte ta ett kort till bloggen?" Haha jo, klart att jag kunde smälla av en bild! Hade jag inte gjort det hade bloggen varit ännu tommare en kväll som denna.. hemska tanke, eller något.

Idag har jag solat, promenerat, ätit, tvättat, städat och sprungit. Toppar nu med fotboll och sedan ska jag försöka somna i tid. Adiós amigos!!

Om jag hade lite kärlek så var den till dig ♥

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=llGO-LhP3Fs[/youtube]

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

Om jag hade lite hjärta att dela med mig

Om jag hade lite kärlek så var den till dig