Ellen Matilda

Sängen
20120131-214114.jpg Så här blev det: Jag och mamma gick en timmes promenad, och sedan sprang jag inomhus istället för ute i kylan. Kvällsmat och häng med lillebror på det, nu säng och läsa. Förresten, min jacka låg i brevlådan när jag kom hem. Lite stor men jag är nöjd ändå. Godnatt! Orkar inte skriva mer in tha phone.
:(
Det är inte utan att man undrar över mitt ögas placering. Ser superskevt ut i alla vinklar, haha. Jag är på fantastiskt dåligt humör, har nämligen råkat boka in en springtur nu på eftermiddagen. Hur kunde jag missbedöma vädret så grovt? Usch, hatar att springa när det är kallt! Imorgon ska vi leka skidskytte på idrotten, hahaha. Och sedan, ja sedan ska det tydligen bli ännu kallare. Fan, jag trodde verkligen på den här vintern! Well, ska byta om nu dåva. Mamma väntar otåligt. Hoj!
Oggbourne sa att jag var professionell

"Ska du kittlas kapitulerar jag direkt"

Bloggen, jag mår dåligt. Vet inte varför, om det beror på en överdos kaffe eller om jag har feber. Är frusen och skaaaakar iallafall. Treflik. Medlidande mottages tacksamt.

På återseende another day.

Klassreeeesa i 9an - biljetten i högsta hugg!

(Cajset, bilden som fanns här finns fortfarande på facebook? Fast det är ju klart.. min blogg är liiiite mer välbesökt!)