Ellen Matilda

The Vaccines kommer till Berns!!

Jag vet att jag ska se The XX på Berns i helgen (och tro mig, jag ser verkligen framemot det), men här gapas det minsann efter mer. Den 26 oktober vill jag fira in höstlovet med The Vaccines. Det är inte direkt så att någon av mina kompisar delar min kärlek till brittiska indierockband, men om någon känner sig sugen.. ja, då kan ju den personen springa i väg och köpa biljetter. Sedan vill jag gärna bli överraskad och kanske mottaga biljetten i ett glansigt kuvert, ni får vara lite kreativa. Japp, tack på förhand! :))
Jiiiiiis och jisses
En jättestor grupp med folk från andra klasser och program, en kurs som heter Engelska C och en obehagskänsla som heter duga -> Duga. Usch!! Mja, under lektioner som dessa kan jag verkligen inte låta bli att längta till nästa år. Tänk att ha pluggat klart engelska för all framtid. Yummie!! Sammanhängande detta... eller? I era små tankar får ni ha att detta inlägg är skrivet i intervaller med en total tidsåtgång någonstans precis under tre timmar. Snabb är jag inte, men jag det gör inget. Brister kan alltid kompenseras på ett eller annat sätt, i det här fallet genom ätning av fiskpinnar. Alltså fiskpinnar.. hur goda är de inte? Ja, HUR. GODA... ÄR. DE.. INTE? Jag, Ellen, vet ju inte heller.. Men för att prata om en annan sak! Jag ska intervjua en kille i Berlin, helt utan att själv beträda denna tyskhetens huvudstad. Lite synd att jag inte får en gratis jobbresa dit, men Skype kan ju också vara trevligt. Som chefen uttryckte det: "Ja, men då kan ni ju se varandra och allt!" Ja heh, för det vill vi ju gärna göra?? Jag ska sitta och fixa med mitt hår medan jag långsamt ställer frågor och kliar mig lite diskret på näsan. Blir la bra! Själv kommer killen säkert att vara upptagen med spel, det är nämligen sådant han sysslar med.. spel. Nä go' vänner, snart är det äntligen fredag! Då tar jag på mig finstassen och beger mig ned till kungliga huvudstaden - IGEN. Eller okej, inte på den fredligaste av dagar, men på söndag! Som jag längtar, som jag längtar. Vill ju helst av allt bara bosätta mig vid Telefonplan på momangen, fick smak för detta place. Springelispringa och köreliköra. Hejdå!
Dagvild and crazy

Hej, hälsar världens kallaste tjej!

Ärligt, hade jag haft skägg hade det hängt frost i det vid det här laget. Japp, så illa är det, har verkligen huttrat mig igenom denna tisdag. Och på tal om tisdag, jag har trott att det har varit onsdag i princip hela dagen. Det gick så långt att jag ringde till trafikskolan för att avboka en lektion, såg nämligen att det inte skulle fungera med schemat. Jag: Hej, jag heter Ellen Nordin. Jag har lektion imorgon, tio över nio tror jag att det är. Personal på trafikskolan: Det är inte imorgon, det är på torsdag. tystnad.. Personal på trafikskolan: Ja, det är ju bara onsdag imorgon? Jag: Jaha, haha. Men då var det inget. Vet inte varför jag ligger en dag före, kanske kan det vara för att jag som bäst håller på att planera helgen. Efter skolan gick jag ned till resecentrum och bokade biljetter till Stockholm tillsammans med Madde och Linda. Sedan traskade jag och Natalie vidare till NLT för möte med ungredaktionen. Nu har jag just ätit och lackerat min naglar, så next up är övningskörande och någon typ av motion. Ser redan framemot att komma hem, duscha kokhett och ta på mig myskläder. Hä mä er!!