Ellen Matilda

Detär inte skryt, det är kul!
Med ångestmode on loggade jag just in på Vklass för att kolla läget. Mattias hade rättat texten jag skrev på min praktik och märkt den med MVG minus. Hallååå??? Jag är förjävla dålig på engelska, så hur i hela världen gick det till? Gött iallafall, nästan overkligt gött. Precis vad jag behövde eftersom jag är suuuuuperoroad över nationella som vi har på fredag. Jabadabadoooo! Nu känns det lite bättre :D
Live in dreams

Hejhej!! Känner mig lite, lite taggad på att blogga nu igen, så vi kör bah!

Har haft en ganska bra helg med zombiemode och orkeslöshet on. Jag menar, hur lätt är det hålla tempot uppe när man har stressat en hel vecka och sedan får fyra dagar ledigt? Nä, precis! Inte mer än rätt att landa i soffan, kika på serier och äta god grillad mat. Så det är vad jag har gjort + sprungit, kört bil och inhandlat bikinin ovan. Egentligen skulle jag köpa skor/klänning/något annat glossy klädesplagg, men det var bara denna bikini som rymdes inom budgetramarna. Lite synd, fast ändå bra att ha något att klä dig i på onsdag när det ska livräddas.

Förra veckan var jag hos doktorn/på sjukhuset/hos en läkare.. Alltså jag vet ALDRIG vad jag ska kalla gubben i vit rock, men ni förstår förhoppningsvis vad jag menar iallafall. Mamma beställde en tid för några veckor sedan när jag hade ont i lungorna, visslande luftrör och tårade ögon. I onsdags när vi var där hade jag mått bra ganska jättelänge, så det kändes aningens otajmat. Doktorn var hur som helst en jobbig typ, så himla opersonlig och "hej, jag kan alla kemiska beteckningar men vet inte hur man kommunicerar med andra människor". Ja, ni hajar nog.. Sjukhuset snodde lite av mitt blod för att kolla om jag är allergisk mot katter/pollen. Apläskigt var det, men jag lät bli att svimma.

Ja, det var lite update från mitt liv. Inte särskilt spännande överhuvudtaget, men jag klagar inte. Puss!

Wild Nothing – Live In Dreams

Sommarjobb på NLT

Det är lite för bra för att jag ska våga lita på att det är sanning, men i nuläget verkar det faktiskt som att jag har fyra-fem veckors jobb på NLT att vänta i sommar. Helt jävla fantastiskt!! :D

I övrigt har livet känts ganska dåligt idag.. eller väldigt bra imorse, men sedan extremt dåligt i skolan. Kan väl vara så ibland antar jag.

Här länkar jag Love Antells, ni vet snubben i Florence Valentin, soloplatta. Har inte hunnit lyssna ännu, men det skulle inte förvåna mig ett dugg om den är riktigt bra!