Ellen Matilda

Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet

Hejhej! Mitt hår är torrt som sandpapper och solen lyser in genom fönstret. Jag mår inte så bra, men är ändå glad eftersom att det är fredag. Nu kommer inte ett vettigt ord bli nedskrivet, men jajajjaajaa.

Senare ska jag äta på China med MSN (aka. Madeleine, Sara och Natalie). Blir det som nice? Blir det som awesome? Jag tror på både och!

När jag kommer hem blir det sängen direkt, jag har nämligen tänkt utrota sömnbristen och samtidigt utnyttja all ledig helgtid. Imorgon till exempel, då ska jag till Borlänge och träffa min gamla Malungsfors-kompis Erica. På söndag blir det antagligen en sväng till Räfsnäs för att kika när Cajset hest-och-pony-tävlar!!

Jag uppdaterar ju nästan aldrig nuförtiden, men det går iallafall bra i skolan(pepparpeppar ta i trä). VG+ på spanskaprovet och MVG på naturkunskapen, känns nice! I helgen har jag bara en uppgift som jag måste göra, men tyvärr är det lite av "lugnet före stormen"  just nu. Vecka 41 blir inte att leka med!

Blanda sunt med förnuft

Lite klent med uppdatering här, känner jag. Men skriver gör jag, har slitit med en krönika hela eftermiddagen. Jag visste att det skulle ta sin tid, men var ändå inte riktigt förberedd på hur klurigt det skulle bli. Vill inte vara för personlig samtidigt som det både krävs och gärna blir så. Menmen, är nöjd nu iallafall. Nöjd och jättejättejättetrött. Ska slå ihjäl flugjäveln som lever omkring här inne, sedan slå mig själv hårt i huvudet och däcka i sängen. Imorgon är det fredag!! SÅ. JÄKLA.UNDERBART.

Mörkret föll pladask

Men det gjorde inte jag. Istället skrev jag utkast till en krönika, gick en liten promenad med Alex, strök kläder, såg på Idol och målade naglarna.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Mina 103 Andra Avenyn-avsnitt är sedda, krönikan är satt i viloläge och spanskaläxan orkar jag inte ta tag i ännu. Jag tänkte lämna den till morgondagens feta håltimme, måste ju ha något att göra då också. Fast, haha, jag sparar typ allt till morgondagens lediga skoltimmar.. kanske är det dumt.

Adiós, hasta mañana! :))