Ellen Matilda

Sniff, sniff.. stekos?

Mitt hår luktar stekos (har gjort morotsbiffar OCH bacon) och nu drar jag till Leksand! Hao det brao!! :)

"Ja.. det är ju inte direkt något jag skulle trycka i mig. Ska vi göra bacon?" / Oggbourne

"Goda! Gör gärna sådana igen, de känns jättenyttiga!" / mamma

Kokta söndermixade morötter, hackad gullök, ägg, ströbröd och kryddor..

Man får skratta!

Morning has broken

Två bilder från min morgonpromenad

Ja, hejsan osv. Bloggen har krånglat jättemycket i helgen, men eftersom att jag har varit borta en del har det kanske inte gjort så mycket. Jag menar, det hade ändå inte blivit många inlägg neddiktade.

Idag ska jag på hockey, Leksand-Mora, tillsammans med mamma, pappa, Oggbourne och min kusin Filip. Det ska bli ganska roligt, kan faktiskt inte minnas när jag senast såg Leksand spela. Mitt lilla, lilla hockeyintresse har överhuvudtaget tvärdött, men jag försöker väl väcka det till liv idag. Känns som att matchen blir roligare om jag finner den någorlunda intressant.

Ha en bra första lovdag! Puss & kram.

"Ejjen du har väl inte avlidit?"

Näej, det har jag inte. Jag har köpt en klänning på Indiska (expect the unexpected typ), varit till Lindesberg på 120-årspartaj, sovit mycket och så där. Bra alltihop, men tur att jag är ledig den kommande veckan. Jo, för den här helgen har gått i ett rasande tempo.

Känner att lov-veckan kommer att bli bra. Jag har hockey, ett möte, en shoppingtur, en tjejkväll och lite sådant inplanerat. Tänkte köpa garn och sticka mig en halsduk också, haha, det är ju så dyrt att köpa en. Eller egentligen inte, men den jag helst vill ha går loss för 400 spänn, så jag försöker mig på att sticka en liknande istället. Ber till gudarna att den inte tänker rulla ihop sig själv!

Har inte visat någon bild på år och dar, men jag tar nästan inga kort längre. Inte ens en egobild blev det igår, och ändå var jag mycket snyggare än vanligt, hah.

Nu ska jag träna. Hoj! :)