Ellen Matilda

Må köttätande myror äta upp dina ögonlock!

"Du snackar hela tiden. Mest skit också!"

Hoppas att inledningen inte förvirrar alltför mycket, det är nämligen inte alls tänkt så. Jag vill bara att ni ska läsa mina tankar och komma hit och snacka skit med mig! Ja, för skitsnacket flödar verkligen. Alex och jag gick nyss en promenad som mestadels bestod av skitsnack, men jag antar att det är okej. Frankly, vad är roligare än skvaller? Jag skulle kunna mala på hur länge som helst, för idag har jag stört mig rätt friskt på personas diferentes. Jag och Madde kör skitsnack över sms just nu. Och ja, jag är en ganska hemsk person.. Eller nej, jag är fullaste normal!

Supertillägnar den här låten till alla er idioter!

Timbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt livTimbuktu – Resten av ditt liv

Egentligen är den alldeles för bra för er, men ni får ta åt er av budskapet.

Varmaste varmt

Kakorna blev både klara och goda till slut! Skönt det, är verkligen trött på att baka.

När jag var klar drog jag och Oskar ut på en springtur. Två varv runt tjärn som gick fint. Förvisso mycket ont i benhinnorna och en alldeles för snabb lillebror, men det är sådant man får ta. Efter ett tag började det åska och regna, men vi hann hem innan det drog igång ordentligt. Hemma igen svettades jag ihjäl (det var typ som en tropisk regnskog ovanför tjärn), duschade, åt sallad och provsmakade kakan.

Nu drar jag iväg ett sms till Alex och kollar vad hon har för sig, vi ska nog ses. Er ser jag senare. Hoj!

Jag hoppas, jag drömmer - att marken du går på går sönder

Ibland är det ett jäkla långtidsprojekt att baka! Att baka tre morotskakor tar nästan lika lång tid som att baka äckelbröd mitt inatten. Är i och för sig inte lika trött nu som förra gången, så jag får väl vara nöjd ändå.

Vad är det som tar så lång tid? Jo, först tog jag min cykel, Urban och åkte upp på stan för att köpa philadelphiaost och florsocker. Det gick mycket smidigt, men sedan uppstod det en hel del problem. Kanelen tog slut och jag lackade eftersom att jag just hade varit och handlat. Mamma fick köpa på vägen hem, men råkade naturligtvis köpa kanelstänger istället. Hon fick åka en sväng till medan jag solade, hihi. Hur som helst, den sista kakan är på g nu. Jag har smakat och vågar säga att de blir mums! Hoppas bara att klassen också tycker det, för det är dem jag bakar åt.

Imorgon har vi någon sorts klassdag med samarbetsövningar och fika, haha. Känner mig som en liten tant när jag står och bakar åt klassisar som jag inte alltid kommer så där utmärkt bra överens med, men det får väl gå ändå. Om någon i klassen läser det här: Köp saft eller annat att dricka!

Timbuktu – Resten av ditt liv