Ellen Matilda

I'm alive
Yeah, fast det är mycket jag inte hinner berätta för er i sådana här P&L-tider. Antar att vi får ta igen det nästa vecka, men för att vi inte ska tappa varandra helt har jag gjort en liten lista!
  • Jag har blivit skrämd av ett rådjur. Vi stirrade på varandra en lång stund innan jag förvirrat vände mig om och gick hem
  • När jag och Madde åkte till Borlänge igår var det en jättefull kille med på tåget. När vi kom av ramlade han ned mellan perrongen och tåget. Jätteläskigt och jag blev ärligt talat väldigt illa berörd av händelsen. Fast ännu värre var en besserwisser-tant som skröt hit och dit hela vägen, ville bara slå henne
Så, sakna mig inte för mycket nu. Puss!
Brunaste brun?
Tjena! Ganska brunaste brun där dåva? Haha, vad gör ni? Jag fixar lite och ska snart åka mot P&L. Antar att vi hörs inatt eller så. Ha det bra!
Morgonstund har frukost i mun

Godmorgon bah! Det är en hel timme sedan jag gick upp nu, så frukosten är redan avslutad. Vet inte riktigt varför jag är uppe så onödigt tidigt, men det är ju bra att hinna med lite diverse innan det är dags att åka tillbaka till Peace & Love. Stundtals känns det tråkigt att vi inte sover kvar på campingen, men just nu är jag bara glad över det. Tänk att vakna i ett syrefattigt och stekhett tält, känna sig superäcklig och bara uäääh. Jag vaknar mycket hellre i min egen säng.

Ha en bra dag! :)