Ellen Matilda

Så kan det gå om man äter lasagne fyra dagar i rad

Haha, guess what? Jag blev superhungrig och tappade blodcirkulationen i ena armen, så jag tänkte att lite mat vore nice. Sagt och gjort, jag begav mig ned till köket och mikrade en bit av torsdagens överblivna lasagne, tog en tugga och hörde regniga ljud. Kikade då ut genom fönstret, såg världens skur studsa mot gatan och log åt jag var inne i mitt torra hus. Det gick en stund innan det slog mig att hela balkongen och trädgården var fulla av olika tyggrejer. På med regnjackan och ut för att hämta. Kände mig lite som en superhjälte när jag for omkring och plockade ihop bäddmadrasser, hammockdynor och kuddar (men den känslan var nog helt fel eftersom att jag kom till undsättning waaaay too late). Nu är alltihop jätteblött och kommer antagligen att mögla. Eller ja, några grejer lyckades jag trycka in i torkskåpet, men det är inte direkt så stort att tio stolsdynor från Jysk får plats.

Ja.. så går det om man äter lasagne fyra dagar i rad. Vet i och för sig inte om regnskuren och mitt dåliga minne kom sig av mitt enformiga matintag, men det verkade nästan som så när jag mitt i en tugga sprang ut och hämtade in dyblöta grejer. Det var liksom inte meningen att jag skulle äta lasagne ännu en gång.

Har mormor gjort lasagne ikväll, går jag hem. Haha, hoj!

Sommarenär en knepig tid

Hello dear friends. Jag och Cajset telefonerar, letar lite bio och sådant där (eller okej, vi har paus just nu). Kaffet är uppdrucket och jag har även hunnit med lite plockning av hallon. Nu verkar det som att vädret tänker svika en aning, så jag antar att det var lika bra att jag avbröt min solning för en stund sedan.

Jaha, annars då? Funderar på att uppdatera/uppgradera (???) mitt internet explorer och typ rensa igenom datorn lite. Sådant man kan göra när inget annat spännande händer. Fast detta är inte klag, faktum är att det är skönt med dödaste dödtiden. I och för sig blir det sjukt mycket sådan tid om några år, alltså då man har kastat in handduken och gått under jord.

Hejdå.

Och hej igen! Det trodde ni inte va, att jag plötsligt skulle komma tillbaka i samma inlägg?!? När Cajset gjorde slut på pausen genom att ringa, kände jag att vi inte riktigt var klara med varandra, så nu är jag tillbaka. Fast nu kanske vi är klara? Feels good to be a nolifer. Hoj!

Undvika solsting

Good morning. Idag var jag vaken redan vid tio eftersom att jag skulle följa med ut med båten och bada. Men sedan kände jag att jag inte orkade allt tjafs om flytvästar och liknande, så jag bestämde mig för att hänga på balkongen istället. Nu har jag legat och solat i ungefär en timme, men gick nyss in för att undvika solsting.

Klockan sex ska vi, the family, hem till mormor och äta middag. Och nu, när klockan precis passerat tolv, är det perfekt tid för en kopp kaffe. På återseende!