Ellen Matilda

Pathetic me.
Hej bloggen, jag känner mig patetisk. Först hade jag någon sorts liten dispyt med pappa och sedan lyckades jag och Oskar bli osams.

Oskar: Men då går jag väl ner då, din jävla..!
Jag: Haha, kom du inte på något?
Oskar: Jo, jag tänkte säga hora, men då blir du ju så jävla sur!
Jag: Jag tänkte säga hora, men då blir du ju så jävla sur! (var tvungen att härmas eftersom att Oskar betonar ord så roligt när han är arg)
Oskar: *Kommer springande och knuffar ned mig i soffan*
Jag: Lägg av! (i falsett)

Nu ska jag fortsätta med diverse frågor om Flandern, frågorna på historian är som vanligt sammanhängande. Host*
Ett dygn av helvete. Typ.

Kan hända att rubriken är en aning överdriven, men efter en tre och en halv timme lång lektion känns det inte så uppåt. Jiis, jag har allvarliga problem med att sitta still och lyssna så länge, det går liksom inte. Rumpan domnar bort tusen gånger om, benen gör ont, ögonlocken håller ständigt på att stängas, magen kurrar och det finns inget skönt sätt att sitta på.

Meen.. om jag ska säga något positivt kan jag ju nämna att jag mår bra idag, i övrigt alltså. Imorse kändes det okej i både öronen och halsen, och nu känns det supernice. Okej, inte supernice kanske, men tillräckligt bra för att jag ska kunna ses som frisk. Bara lite konstigt att vita prickar i halsen kan försvinna just like that, men självklart bra.

Sov jag mycket inatt då? Nix, fyra timmar. Det var längesedan det gick så dåligt att sova, jag hann få panik och spela typ fem omgångar av Doodle Jump, haha. Inte alls nördigt att ligga och spela mobilspel mitt i natten, nejnej.

Nu ska jag försöka mig på lite historia. Kult, som man säger på restaurangen.

There's nothing left to say.

Glossy med skola imorgon, eller? Näejnäejnäej, jag vill vara hemma och sova. Fast det är veckans enda i-vals-dag, så jag lär väl gå dit. Det känns som att man missar så mycket om man inte är där. Well, det är ju trots allt supernice att gå mellan halv nio och fyra på en måndag..

Måste intervjua pappa och läsa lite Kommunikation och O&L. Sov gott!