Ellen Matilda

Pirr i magen, jag hatar nyår

Jag har klätt på mig svart klänning och svarta strumpbyxor. Jag har skålat in det nya året med kaffe och glögg. Jag har ägnat alldeles för lång tid åt att locka håret. Jag har lett, lett, lett. Jag har fått högsta betyg av Cajset och Svampbobhjälmen.

Nu ska jag snart äta mat, förrätt och huvudrätt, och sedan är det dags för partaj. Hoppas att jag håller mig i skinnet, haha, och att 2012 får en bra start. Jag menar, tänk om jorden går under på stört, hur galet vore inte det? Håll i hatten så att inget dåligt händer!

Smäll med nyårskaramell utanför mitt fönster, GOTT NYTT ÅR på er!

Ps. Får ni ångest och vill spä på den lite extra, föreslår jag den här: Abba – Happy New Year

Goda nya i-landsproblem

Foster The People – Don't Stop (Color On The Walls) går runt, runt, runt. Jag går också runt, runt, runt + tränar mina skrattmuskler. Läste någonstans att man kan lura sitt eget humör genom att fejka ett leende, so let's give it a try! Har redan skrattat lite åt mig själv.. kanske fungerar det trots allt?

Locken i öronen är kvar där de har varit sedan igår, jag skulle typ behöva att någon kom och skrek högstaste högt, haha. Menmen, sväljer jag sjuttioelva gånger borde det släppa, tycker inte ni?

Jag fick massa fina klädidéer när jag tränade lite för en stund sedan. Tyvärr är min svarta klänning borta (har letat ÖVERALLT), så jag vet inte hur det ska bli. Jeans är bara tillåtet om man har en JÄTTESNYGG tröja (säger Natalie), och någon sådan äger inte jag. Haha, happy new year Ellen!

2012 på ingång

Goddag! Ja, vad ska man säga? Känner mig lite som en förkyld och supertrött. Nyårsplanerna svajar rejält, men som det känns nu blir det iallafall firande. Jag menar, hur glossy vore det att sitta själv i onepiece och smutta på ett glas Pomac som pappa har "lyxat till det" med? Nä, det går bara inte att starta 2012 på ett sådant oglammigt sätt. En ipren och sedan dricker vi försiktigt, typ?

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, så visst är det skönt att det ännu återstår många timmar before the partyyy. Ja, vi får väl se hur det nya året invigs, vilka kläder jag har på mig osv. Den där årsresumén jag snackade om har blivit både publicerad och borttagen, men det kanske kommer en ny. Kanske alltså.