Ellen Matilda

Welcome to the city! ;O
Åh, jag och Cajset har tittat på bilderna från klassresan! Jag saknar alla så sjukt jävla mycket, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Älskade, bästa 9B! Åh, jag blir ledsen. Fan.. det var bättre förr! Här har ni den bästa bilden, haha. Cajset skrattade sjukt mycket, himla härligt. Det var väldigt längesedan jag hörde henne skratta så länge och så mycket. Måste säga att det kändes otroligt bra med sådan äkta glädje!Vad gjorde jag och Cajset mer? Satt vid en grillplats vi först inte hittade, drack kaffe och käkade mackor samtidigt som vi kollade på "Two and a half men" (faktiskt ett av de bästa avsnitten jag sett). Sedan hittade vi värsta bra videobloggarna också, frukostätningen var ju det sjukaste jag har sett!

Jag har blivit superförkyld med tillhörande snorighet och halsont. Eller ja, det är väl det som är förkylningen? Anyway, det är inte kul. Det är inte så illa som i våras, men det kan ju bli! Jag missbrukar nässpray mer än vanligt, fast inget näsblod än! Btw, det här är information - inte klag.

Hihi, jag lyssnar på Amy Diamond! Asmoget, vet. Just därför ska jag nog höja lite och kanske dansa? Sounds pretty good to me, huh?!

So long suckers!
Du slängde en blick, den var inte till mig. Ha-ha!
Hej bloggen! Jag behövde aldrig ringa Alex, hon valde att svara på smset istället. Fast dissad, det blev jag. Mamma och jag gick ut på en liten promenad i det fina vädret, och snart ska jag och Cajset göra detsamma. Gröna stigen is tha place to be? Måste vara så, för det blir andra gången idag som jag är där.

Vet ni, jag lyckades ladda ned fc! Är jag inte duktig och teknisk? (a) Antar att framgången beror på att jag denna gång läste instruktionerna, men det var ändå mycket bra gjort!

Tvätta bort nagellack nu, sedan Cajset!
You're gonna go far, kid.

Klockan är bara kvart över tre! Framför mig har jag en helt oplanerad eftermiddag, vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på. Alex vägrar svara på sms, så jag måste nog ringa henne som straff! När hon förhoppningsvis svarar kan jag kanske skälla lite, hehheheeh. Så, nu är eftermiddagen planerad. Brabra.

Vi har lekt i skogen idag, på idrotten alltså, "Capture the flag". Ganska kul, och eftersom att vi hade sett en film om Romarriket innan var alla supertaggade. Vi är världens töntklass, men jag hade iallafall roligt.

Nu: Ska göra ett sista seriöst försök med fc-nedladdningen.
Senare: Ringa Alex och skälla!