Ellen Matilda

Superångest.
Jag har fortfarande inte börjat med matten. Hej superångest! Fast man får ju prioritera hur man vill, och jag prioriterade att duscha. Frågan är bara hur smart det var? Förresten, jag måste göra ett kort till Svampbobhjälmen också, han fyller ju år imorgon. Kanske ska jag ringa Cajset och säga det ifall att hon har glömt, haha.

Äh, hej med er.
KonnyPonny&EllenPellen.


Second hand-köpet, katten och flickan.

Idag har det varit en ganska bra dag. Nationella gick helt okej (kändes så iallafall) och jag har fått mycket gjort med tidningen. Resereportaget börjar bli klart, dessutom har våran tidning rätt snygg stil. Efter skolan gick jag till Nlt och hade möte med ungredaktionen. Fick jobb som ska vara klart om precis två veckor, så jag får väl ta tag i det imorgon/övermorgon. Jag har helt färdiga idéer på vad jag ska göra, så det blir nog inga problem.

Jag och Natalie skulle ha sprungit idag, men vem vill göra det när det är -15 grader? Inte jag och Natalie iallafall, haha. Tog med mamma ned i källaren och tränade där istället, antar att det kommer att kännas i magen. På torsdag ska jag nog följa med mamma på hennes gympa, skriver det här så att jag inte kan banga utan att behöva göra det officiellt. Haha, så.

Har hört rykten om att spanskaprovet är framflyttat tills på tisdag, inte mig emot kan jag ju säga. Dock matteprov imorgon, men det ska väl gå bra.. Inte för att jag tror det.. fast förra provet gick faktiskt bra trots att det inte kändes så. Fick faktiskt mvg, hur det nu gick till..? Well, den här gången lär det inte bli så, geometri, volym och sådant där shit är inget jag kan eller föredrar.

Nu måste jag börja träna matte, så eventuellt hörs vi inte förrän imorgon. Puss & kram!
"Ellen.. vadär det för fel?"
Jag: Sjunger Fredagsmys All Stars – Fredagsmys i falsett och dansar*
Oskar: Ellen.. vad är det för fel?
Jag: Skrattar*
Oskar: Haha?

Jag är helt enkelt på mitt allra bästaste humör, så nu ska jag träna lite. Nej, undrens tid är inte förbi! ;D