Ellen Matilda

Sundays are for losers.
Hehej och Godmorgon. Är uppe ganska tidigt idag för jag ska följa med till Falun. Oskar har match och mamma och pappa ska skjutsa. Efter Falun åker jag direkt till stallet. Juste! Jag måste packa med mina ridkläder, bra att jag kom på det. Det luktar Västerby och är en jättefin morgon, hoppas att ni får en bra dag! Vi hörs ikväll (:
Attacker och sådant där.
Ibland blir man attackerad. Då är det inte så kul. Just nu är det en sådan gång, och jag uppskattar det inte. Kallt är det också, mina händer vägrar tina. Fast farmor säger "om man har kalla händer har man ett varmt hjärta" (och tvärtom), och sådant kan ju vara trevligt. I och för sig var mina händer varma när hon sa det till mig, kanske var elva eller något. Bara en fråga: Är det psykologiskt? Jag har tråkigt, men jag har iallafall sett lite på "Forest Gump". Den filmen är trevlig. (: Nog för att jag höll på att börja gråta, men det hade ingenting med det att göra. Fast jag ska bara strunta i saker som jag inte kan påverka, ellerhur ska jag? Nu när det är totalbrist på sysselsättningar är det en bra idé att börja packa till klassresan. Det ska bli jätteroligt (inte att packa), men 05.45. vid station passar mig inget vidare. Men det är väl jättetrevligt att gå upp halv fem, inte sant? Förresten, vad ska jag ta med mig till Estocolmo? Kanske massa, massa par strumpor? :O Okej, det där var inte kul, men det hade kunnat vara? Näej, den möjligheten är obefintlig men dock påtänkt. Ska försöka glömma den dåva, eller packa? Fan, vad ska jag ta med mig? Solglajjor och smink lär väl i princip räcka. Lite pengar också. Någon som ser på det där Eurovisiongrejset? Näej, tänkte väl det. Det är ganska gott att dippa knäckebröd i jordgubbsdryck, promise! Här -> another one :O kan ni lyssna på min senaste spellista om ni skulle vilja det. Hoj (:
Lördag och sådär.
Hejhej. Nu känns det bättre, fast det kanske inte kändes så dåligt förut heller? Idag har jag varit på stan med Alex och fixat en present till mamma (morsdag imorgon), och så kollade vi på lite skor också. Sedan tog jag med mig mamma upp på stan och köpte två par. De var fina båda två, men jag kan bara gå i ett par, haha. Jag är väldigt orolig för när jag ska gå och hämta mina betyg på avenyn, tänk om jag snubblar? :O Oavsett om jag snubblar så ser det förjävligt ut, men det gör inget? Jo, det gör det verkligen, får lägga mig i hårdträning eller något. Skorna är iallafall fina, och så får jag snyggare ben. (y) Jag bara måste lära mig att gå i dem! Skorna som jag kan gå i har jag på mig, hehe. Jag är typ som en liten unge som har fått något nytt och sedan vägrar släppa det. När jag var fyra år hade jag på mig nattlinne i ungefär en vecka. Jag fick det av mormor och morfar på midsommar, och så var lyckan gjord? Typ. Jag har världens sötsug, hade varit fett gott med godis. Typ mörk choklad med havssalt! <3 Haha, sjuk jag är, men den mörka chokladen är god, det brukar inte annan vara. Varför bara ha i kakao när man kan ha i socker liksom? Åh, ge mig socker! Hade varit underbart att göra en kladdkaka och trycka i sig, men det brukar inte kännas bra efteråt om man säger så (det gör man). Vad händer ikväll? Ska nog chilla lite, haha. Näej, men jag ska nog träffa Måns tror jag (vilket är rätt otroligt med tanke på hur jag betedde mig igår), och annars så var det geamerkväll (eller vad de kallade det) hos Alex och Anton, haha. Jag stod och pratade med Måns ett tag igår. Jag var full, det var inte han. När jag kom hem ringde jag honom och sjöng lite. Så, nu vet ni hela den sorgliga historien. Nejdå, men kändes ju sådär imorse. Snart ska jag ut och springa med Närsjö. Hoj (: