Ellen Matilda

om jag var avliden och begravd.
Hejhej. Jisses, jag avlider, dör och omkommer snart. Detta, mina vänner, är inte ljug, detta är den bittra sanningen. Dock inte sanningen som är mest bitter, för det är ju jag? Nejdå, inte är jag väl bitter, men lite irriterande när man får mjölksyra i armarna av att blogga. Blä, det spred sig till axlarna. Haha, kul läsning tycker ni? Hur som helst, det var jobbigt i stallet. Jag fick mocka ur några jävla sjukhagar. Herregud, det var inte lite skit. Från början trodde jag att det skulle vara någon hög här och där, men det var som ett stort bajsfält. Inte kul, jag blev faktiskt aningens sur. Hagen jag mockade blev iallafall att se okej ut, värre var det med de andra två. Fast det kan bero på att deras mockare (mm, så kan vi kalla dem) smet iväg och red istället. På lektionen red jag en kind of ny häst, Goldstein. Helt okej, men han var ganska jobbig med mig, typ kastade med huvudet så jag höll på att fara åt helvete hela tiden. Jaja, så blir det om hela kroppen är som spagetti, faktiskt inte hästens fel. När jag kom hem hade jag givetvis med mig Maries nycklar, bara att åka tillbaka till Smb. Denna tråkiga upptäckt gjordes medan jag åt, men det fick jag snabbt sluta med. Jaja, livet går inte som på räls. Efter att ha blundat en stund så fortsätter jag. Kan t.ex. berätta att jag inte hinner se på "Andra Avenyn", fast jag ska vara busig och göra det ändå. Imorgon är det sista dagen innan lov, alla tiders! Puss.
om jag var miljonär.
Hejhej. Inatt sov jag åtta och en halvtimme, mycket bra och framförallt behövligt. Vi började klockan nio, arbetspass i en timme. Sedan hade vi idrott, spelade lite innebandy och fotboll. Efter någon samling i klassrummet åt vi lunch, och till sist gick vi till bion och såg på film - "Slumdog Millionarie", stavning? Jag har sett den förut, men det var ändå mycket som jag inte kom ihåg. Jao, inte den roligaste dagen, men helt klart chill. Strax ska jag till stallet, första ridlektionen på två veckor. Ha det bra så kan vi höras ikväll. Får ni tråkigt kan ni kolla "Andra Avenyn". Hoj!
om jag var ett ig i musik.
Hej igen. Jag måste bara slänga ut en fråga, ledsen om det kommer plötsligt osv. Iallafall, kommer man inte in på gymnasiet om man har ig i musik, eller är det bara kärnämnena som fungerar så? För om man inte får ha ig i någonting, då är jag lite oroad över musiken. Imorgon har vi dock ingen musik, vi ska se på film istället. Det gör mig ingenting, musik hatas mycketmycket. I och för sig ska man inte hata, men Åke och musiken tigger verkligen om det. Var bara det jag ville fråga, men jag räknar inte med att någon kommer svara. Godnatt.