Ellen Matilda

You get what you give.. oftast.
Jiiiis, sjukligt mätt efter kantarellmacka och pannkaka. Och nu.. Ja, nu regnar det igen. Antar att det inte gör något, jag hade ändå inte planerat in ett besök utomhus. Inte på ett tag iallafall, men jag ska nog ut och springa om benhinnorna tillåter. Får se hur det känns, men jag tror att det blir två varv idag också. Det är nödvändigt med en utveckling, jag kan ju inte komma någonstans om jag springer lika långt varenda gång. Måns tyckte att vi skulle sprinag tillsammans, men jag vet inte om jag vågar. Han är duktig, and I'm not. Timo Räisänen verkar vara en väldigt glad snubbe, haha. Fast samtidigt är många av hans låtar ledsna och sårade. Hittade just en låt som heter "You get what you give", det är ju ganska sant. Sedan jag gick i ettan har jag många gånger fått höra att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, och det är en jättebra regel eller vad man ska kalla det. Ungefär det samma som "You get what you give", bara att det kanske inte stämmer lika bra. Oftast stämmer det, fast ibland inte. Det är ganska sårande, men jag måste tänka för att komma på exempel. Så ja, det är väl bra. Och nej, jag är inte exemplarisk. Klart det händer att jag får mer än vad jag ger. Och nej, jag snackar varken julklappar eller sex. Det här handlar om omtanke, att bry sig, finnas till och glädjas för andras skull. Har inte lyssnat på texten, men här: Timo Räisänen – You get what you give Nu ska jag och Alex till Hemköp och handla. Puss & Kram (:
Timo Räisänen.
Tjatjenahej. Jag har varit på stan med mamma och Kerstin i några timmar. Vi hittade en present till Anders och Sara (Anders är min kusin och de gifter sig sista juli), så det var ju bra. Hann också ta en fika som lunch, är liksom lite efter med måltiderna. Är dock ganska hungrig nu, men snart kanske det är dags för kvällsmat? Jag köpte kantareller, haha. Tänkte göra en kantarellmacka. (y) Någon mer än jag som har noterat att det regnar? Inte för att överdriva, men jag ser knappt ut. Fast det gör jag ju givetvis, inte så bra dock. Blablabla, jag vill se på SATC, har typ fått begär. Det är så sjukt himla otroligt bra, love it! Tjugo i sju? Ska nog glo på tv en stund. Eller varför inte två stunder?
Begär!
Jag vill ha en marinblå oversize (inte så att jag ska sova i den, men lite flaxig) t-shirt med vita ränder (1,5 cm breda) ungefär SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket. Det slog mig igår, och nu kan jag typ inte tänka på något annat. Har letat runt lite men jag hittar ingen. Säg till om ni vet någon! (: Btw, varför funkar inte google?