Ellen Matilda

om jag var upp och ned.
Hejhej. Vad gör ni? Jag har just sett klart på "I en annan del av Köping", blev en del skratt. (y) Nu ska jag nog gå och lägga mig, kanske fortsätta läsa i en bok som jag fick i julklapp. Den är läskig, konstig, novemberaktig och jag blir mest att må dåligt av den. Så ja, kanske ingen vidare bra idé? Äsch, jag vet inte, men jag har aldrig kommit in i den. Boken handlar om någon Oskar som är jättemobbad i skolan, på fritiden snattar han och funderar ut olika sätt att hämnas. Fast det är inte nödvändigtvis mobbarna som han måste hämnas på, han kan liksom ta ut hämnde på vem som helst. Iallafall, han brukar snatta godis, och när han ska äta det lägger han det i ät-ordningen, haha. På järnhandeln i Blackeberga har han snott en jägarkniv som han funderar på att döda någon med. Samtidigt har det skett ett mord i den närliggande förorten Vällingby, det är det enda de skriver om i tidningarna. Det är Håkan som har mördat, kvävt, en pojke i Oskars ålder. Han hittades av en sextonårig flicka som förtillfället befinner sig i chocktillstånd. Längre än så har jag inte kommit, och längre än så kommer jag nog aldrig att komma. Känns som att man vill läsa något mer upplyftande innan man somnar, och det kan jag behöva. Jag drömmer i stort sett samma dröm varje morgon, jag hatar den. Jaja, antar att den tar slut någon gång, den blir liksom suddigare och suddigare. Anledningen till att jag minns den när jag vaknar nowadays, det är antagligen att jag har drömt samma sak,men med starkare intryck, förut. Sova nu. Vi hörs imorgon, om det inte händer något oväntat konstigt, hemskt. Usch, jag vill inte ens tänka. Godnatt.
om jag var dum i huvudet på riktigt.
Hejhej. No-pluggningen går åt helvete, men jag orkar inte riktigt sörja det. Förutom att gå i genom dessa vedervärdiga no-frågor håller jag på att lyssna sönder "The Quiz" med Hello Saferide, så himla bra! ^^ Gissar att det är dagen favoritlåt, annars spelas "The Band" med Mando Diao rätt flitigt. Mm, jag vet att ni är enormt intresserade av det här, hade ju aldrig skrivit det annars. Nu är det bara trettiosju minuter tills Köping börjar, det är bra - Hur bra? Ganska bra, inte jättebra antar jag. Lalala, fysik är för jävla kul?! Näejnäejnäej, inte ens i närheten, faktiskt få saker som jag fattat mindre av under min skolgång. Hoppas verkligen att det här är det värsta jag någonsin kommer göra, då kan resten av livet förflyta sådär lagom smärtfritt. I och för sig har man väl varit med om värre saker än fysikprov, eller? Jo, men inte just den här söndagen. No:n väntar, och den är envis. Hoj! But there are things you need to know about me I'm weak right now, so weak right now I need proof before I dare to open this heart So I've prepared a quiz for you Would you freak out if I said I liked you? Do you walk the line? Is your IQ higher than your neighbours? And is it very much higher than mine ? Can you sleep when I grind my teeth? Do you look away if I slob when I eat? Will you let me be myself? Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet And if I'd fall, would you pick me up? If I'd fall, would you pick me up? Do you talk in the middle of Seinfeld? Do you read more than two books a month? Do you get racist or sexist when you've had a few? Is it fine if I make more money than you? Have you slept with any people I work with? Is there anyone you'd rather wish I'd be? Do you still keep pictures of old girlfriends? Are they prettier than me? And if I'd fall, would you pick me up? If I'd fall, would you pick me up?
om jag var en leopoldkaka? (:
Hejhej. När jag nästan hade läst klart, ja då tröttnade jag. I och för sig hade jag tröttnat redan innan jag började, men det var då gav upp. Istället gick jag ned och åt en macka, småtjafsade med Oskar och fick diverse information om fotbollsmatcher, hah. Nu är jag tillbaka här vid datorn och no-böckerna. Mm, kulkulkul? Näejnäejnäej. Jaja, det lär väl göras, jag måste ju fatta, tillslut måste det sjunka in i mitt huvud? Förresten, jag har tagit en bild på leopoldkakan! Gissar att jag visar den som sisådär några sekunder, sedan är det dags för no.. -.- Ellen, du är leopold, coolt 004