Ellen Matilda

Min dator har fett med virus. :(
Japp, sorgligt som attan. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, Oskar vet inte heller och pappa bryr sig bara om Leksand IF. Har iallafall fått låna Oskars dator, är ju tvungen att berätta varför jag inte kommer blogga. Hoppas att det löser sig snabbt, men det där vet man ju aldrig.

Jag har kört bil på en väg med andra bilar! Maha, det gick bra, men jag kände mig väldigt i vägen osv. Hur som helst, det var roligt.

Jag har kollat på Oskars CS-spelande en stund. Varför kan man ha en osthyvel som vapen?!!

Får se när jag bloggar nästa gång. Hejdå :)
Hey! (bum bum bum) got any grapes?

Goodmorning! :) Jag och Mimmi har just satt oss här framför datorn. Ganska mysigt med en gosig katt i knät, men hon drar i mina ben, vilket inte är så skönt.

Idag är det onsdag, tre dagar kvar av 2010 om man räknar med idag. Jag ska vara med Alex, så jag får väl börja fixa mig lite nu så att hon slipper vänta hur länge som helst. Ha det bra! :)

Gotta love this song: Bryant Oden – The Duck Song

22. Det här upprör mig.

Det finns massor av saker som upprör mig. Här är ett provsmak:

När folk säger att de ska höra av sig och sedan inte gör det. Sådant upprör mig verkligen, för jag är alltid dum nog att gå runt och vänta på att personen/personerna i fråga ska höra av sig. Eller okej, nuförtiden brukar jag inte gå runt och vänta, men jag gjorde förut. Jag har lärt mig vilka som hör av sig när de säger att de ska göra det, och vilka som inte gör det. Smidigt eftersom att jag då slipper vänta. Visst, man kan glömma bort, det gör jag också. Men vissa hör aldrig av sig och det är jävligt dåligt.

Annat som upprör mig.. typ när någon har fel utan att kunna erkänna det, bortförklarar och sådant. Det är aldrig roligt att förlora en diskussion, men om man inser att man har fel kan man ju ge vinsten till den man diskuterar med, så att fighten kan få ett slut liksom. Inte sant? Jag har en lärare som sa en massa konstiga saker om vad det innebär att vara svensk medborgare. Sedan kollade vi i klassen upp det, och visst hade väl läraren fel. Problemet var bara att hon inte kunde erkänna det, hon sa något om ett missförstånd och "jag har inte sagt.." typ. Galet irriterande, i sådana situationer vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till! Slå läraren eller hälla en hink iskallt vatten över huvudet? Det blir ju inte direkt bättre av att man inte kan erkänna ett misstag, impopulariteten ökar bara.