Ellen Matilda

.
http://elllennordin.blogg.se/
Promenad.

Becca har fixat bloggen nu som ni ser, hoppas att ni gillar den lika mycket som jag gör! Jag är väldigt glad och lättad över att jag kan blogga igen, men jag vågar nästan inte vara glad. Det skulle liksom inte förvåna mig om allt dog igen.. Fast nu kanske jag är lite väl negativ?

Jag och mamma gick en sväng runt elljusspåret på Högberget. Det var skönt att få prata lite om allt jag stör mig på och diverse annat. En stor anledning till att gå en promenad är ju faktiskt att få prata av sig.

Imorgon är det onsdag med engelska, samhällskunskap och matte. Inte något mer ämne va? Isåfall får det bli en överraskning, hah. Får se om jag åker till stallet imorgon. Jag borde smörja Fleurs sadel och träns, men egentligen har jag ganska mycket plugg att sysselsätta mig med. Kan ju ta att börja med det nu. Men först en bild från promenaden!

Hålla tummarna för att allt trassel är över.
Ni vill inte ens veta hur mycket jag har krånglat och grejat för att få den här bloggen att funka. Eller okej, med den här har det inte varit några större problem, men med den jag hade innan var det värre. Då tänker ni direkt på http://elleen.bloggsida.se/? Jag förstår er, men sedan dess har jag hunnit med två (egentligen fyra) bloggar till. Två här på blogg.se och två på blogspot.com. Vad hände då med min gamla blogg? Jag undrar också, men eventuellt blev jag avstängd eller något sådant. Ibland går det inte att logga in, och när jag trycker på "publicera" står det "access denied, your address is blacklisted" (ungefär). Inte jättekul, inte ens första gången. Det känns sorgligt att min lilla beiga blogg bara gick och dog huxflux, men jag ska försöka sluta tänka på det. Jag har redan gråtit två kvällar i rad, hahaha. Bloggberoende, mamma tyckte att det hade gått för långt när hon tröstade mig. Jag kan förstå henne, men bloggen var faktiskt en väldigt stor del av mig. Nu får den här bloggen bli något liknande, något lika bra.

Becca ska göra en header åt mig, en med beiget tror jag (har ju lite svårt att släppa den gamla bloggens tema). Det blir nog bra, hon är duktig!

Finfint, vi hörs senare!