Ellen Matilda

om jag var Patata!
Hejhej. Välkomna ska ni vara, till onsdagen den 30 september 2009. Klockan är 10.41, dagen har knappt börjat. Snart ska jag och Cajset åka iväg till våran prao, hennes pappa ska bara äta först dåva. Hoppas på lite mer att göra idag, dessutom bättre humör än vad måndagen bjöd på. Det ska nog gå att fixa, eller? Idag jobbar/praoar vi iallafall till klockan fem, sedan ska jag hem och vara med Jakob + käka med familjen? Mja, tror de räknar med det iallafall (kan bli så om man trycker på + istället för -). Igår började vi klockan tolv.. Eh, det hände väl inte så mycket. Vi var med på en nybörjarlektion och sprang runt i ridhuset, Cajset snubblade på en bom, mycket snyggt gjort! Iallafall var det som ett helt träningspass, tror ni mig inte så prova dra Tyson. Förutom det så gjorde vi väl iordning hinkar till alla hästarna och jag tog in någon galen som hoppade hit och dit, härligt! Igår spelade vi inga frågespel förresten? Hmm, här är ett måndagens sms till Madde: "Dåligt humör, kall korv, ryggsäckar som framkallar damp, ilska, gå långt till buss, gårdagens smink, massa tovor som kom på posten, hästar som missförstår". Helt klart en bra sammanfattning av måndag vecka 40. Nu ska vi åka snart. Ha en bra dag!
om jag var mitt livs tröttaste!
Hejhej. Typ jättelängesedan jag skrev, skit i det, nu skriver jag ju. Vill ni ha helgen så kolla här: http://ellennordin.bilddagboken.se/ tror det ska funka iallafall. Nu är jag hos Cajset, vi har praoat idag. Vi är jättecajsettrötta och imorse var Cajset ett av sina argaste jag som jag har sett, inte nice. Kanske skulle man ha filmat iallafall? Kvart i sju ska vi rida, hur ska jag orka? Jag har ont i magen och orkar inte stå upp. En kväll i soffan/sovandes hade varit mer välkommet, jaja whatever. Nu ska jag sova? Puss!
om jag var bloggarN igen.
Hejhej. Nu har jag ätit yoghurt med mjölk och flingor, mahatata! Dessutom kikat lite på tv, inget att hänga i julgranen dåva! För det första så var det typ bara nyheter och väder, sedan när något äntligen började var det "Heros" (aldrig sett det). Det sög ju, kineser/japaner/asiater som slåss måste vara det MEST otroligt dåliga man kan se på, right? Helt seriöst så måste det vara det sämsta tv visar, eller? 22.30 skulle Oskar stänga av datorn, nu 23.19 har han äntligen gjort det. Jaojao, så kan det vara liksom.. Själv lyssnar man på "Thinking of you" med Katy Perry, för lite att göra med andra ord. Nu bytte jag till något med Taylor Swift, lagom bra får man lov att säga. Bytte igen nu, blev en annan låt med henne "White Horse" Slutligen en låt man känner igen "You're not sorry", blandade känslor får jag lov att säga. Åh, jag hatar när man blir så trött att inte orkar borsta tänderna och tvätta bort smink, jobbigt.. Hmm, det är nog ett säkert tecken på att man varit uppe för länge. En dag som jag ofta tänker på är någon vinterdag från Malungsfors. Måste ha varit i december, jag och Karin var ute i stora backen och åkte pulka och stjärtlapp med mamma och Oskar. Sedan gick vi in till vårat lilla mysiga kök och bakade lussekatter. Haha.. jag vet att alla bryr sig liksom, men jag tänker alltid på det. Eller givetvis inte alltid, men helt klart något varje dag. Nu ska jag sova för jag saknar bara allt gammalt. *Vinkar*