Ellen Matilda

om jag var Ellmor? :O
Hejhej. Löööööördag, Ellen har ätit lördagsgodis! Oskar har kastat godispapper på mig! Jag blev lite ledsen, inte mycket ledsen. Caaaaaajset! Dudududuudduuddu, haha. So sorry, du är go! Ujujuj (; När jag ätit frukost åkte vi till Västerby och kollade runt in tha house. Sedan till Hemköp och vidare till kyrkogården. We put a candle on grandfathers grave, then we went home in tha car. Det är emosarnas högtid, jag är rädd! :O Iallafall så snackade pappa lite om farfar när vi stod där vid graven. Oskar frågade en massa okänsliga frågor, mamma försökte tysta ned honom och jag skrattade vänd åt andra hållet. I bilen hem hade vi en kul diskussion: Oskar: Vem är Marcus? Jag: Cajsets pojkvän. Oskar: Är han snygg? Jag: Nja. Oskar: Hur gammal är han? Jag: Femton. Oskar: Vilken skola går han på? Jag: Kyrkskolan. Oskar: Vilken klass? Jag: 9B. Oskar: Samma som du? Jag: Ja. Oskar: Är Jakob snygg? Jag: Ja. Är Johanna snygg? Oskar: Ja. Jag: Hur snygg? Oskar: Snyggare än dig! Jag: Jäävlar vad snygg hon måste vara! Mamma: Haha, är hon snyggare än mig? Oskar: Jahadu!! Pappa: Nääääej. Jag, Oskar & Mamma: Skratt** Sedan gick Oskar in på Willys och köpte chips, så var det samtalet avslutat. Jao, vad har jag gjort sedan jag kom hem? Ätit mat och pratat i telefon med Cajset i en timme, gumman. ^^ Snart kommer Jakob. Ha en bra kväll!
om jag var jordens mest morgontrötta varelse..
Hejhej. Är det bra gjort att ha alarm på tio, men sedan inte orka ta sig upp förrens klockan tolv? Näej, det är inte bra gjort, det är skamligt! Gör jag lika på måndag så kommer jag gå upp tjugo över åtta, det är fem minuter efter skolans start. Skärpning Ellen! Seriöst så har jag lite panik över hur det egentligen kommer gå?.. Jaja, jag får typ ha någon som lyfter upp mig? Bara jag har lyckats ställa mig upp så brukar det ju gå bra? Hmm.. Idag bär det av till Hedemora, skönt med en biltur. (a) Ja, jag har sett framemot den här bilturen sedan i torsdags, bäst för den själv att den blir bra! Måste bara ladda min ipod först. Misslyckas jag med att komma ihåg det så skulle jag kunna få hela bilen att lyssna på Eminem? Nu ska jag ducha. Puss och Hoj!
om jag var nailpoliiiiiish.
Hejhej. Denna natt målar jag mina naglar med sommarens mest använda lack! Kulör: Genomskinlig/lila -.- Härligt alltså, men det funkar fint i brist på annat. Alltså i brist på saker att göra, inte i brist på färgade nagellack. Okej, det hade varit nice med marinblått, eller näej! Vad tänker jag på? Alltså det hemska med nagellack är ju om det inte matchar ens kläder, eller? Om ni förbryllas över hur jag kan blanda ihop genomskinligt med lila, så kan jag berätta att det är genomskinligt men får som en lila beläggning? Typ så ja.. Inget jag förespråkar. "I'm a rebel" spelas för fullt. Kanske ingen låt som passar mig, Cajset skulle säga tvärnej iallafall. Nu ska jag måla mina naglar med ett papper om mellanstadiets friluftsdag som underlägg. Näej, först ska jag berätta mer! För en stund sedan satt jag och läste igenom min blogg från april, augusti och september. En dag i april var dagens citat: Den här är kall, Cajset. Haha, varken jag eller Cajset minns vad som var kallt, men ändå så klockrent! Skrattade a lot när jag hittade det. Dessutom blev jag att sakna henne, jobbigt. Jag har gjort ett kul misstag också, eller okej, bara suttit ned och missförstått. Jaja, kul anyway. Nu kanske det här är typ som att jag inte vågar erkänna mina misstag, det gör jag. Jag berätttar dagligen om mina misstakes? Kan förklara till frukost eller något. Godnatt. Btw, igår (30 oktober) så gjorde jag nio inlägg tror jag, rekord! Ska kontrollräkna bara. Natti natt en katt, sov en blund en hund.