Ellen Matilda

om jag var slarvig.
Oops. Jag hade visst lovat er bilder från fotbollen. Mjo, antar att jag inte är rätt person för att lova saker, jag glömmer ju bara det jag lovat. Anyway, här kommer det blir bilder. Ja, och så inga förväntningar nu då, de är inge vidare. Typ som de andra. (a) Ellen, du har besökt London och Sligen 143 Innan matchen Ellen, du har besökt London och Sligen 148 Under matchen Ellen, du har besökt London och Sligen 141 Bolton värmer upp? x) ^o) Ellen, du har besökt London och Sligen 145 Sista bilden. Vill ni se fler så får ni komma hit. Nu ska jag städa!
om jag var julstämningen den själv!
Hejhej. Sitter här iförd en julgransdräkt och ler ikapp med alla juleljus och julgranskulor. Näej, men jag skulle ha kunnat gjort, right? Nja, kanske inte. Eller, alla möjligheter finns ju?! Iallafall så är det lite pyntat på Bergsmansgatan 25 nu också. Det är nice, tidigare idag var vårat hus stadens omysigaste, men vi har haft våra anledningar? Kanske, eller är att man inte är hemma en giltig anledning? Jo, vi hoppas väl det så att the family Nordin slipper stämning. Ja, alltså att bli stämda, inte julstämning. Vill ni veta så funkar inte min adventsljusstake, eller en lampa lyser inte och de andra lyser alldeles för strakt. Den får vara tänd iallafall, för att jag vill protestera liksom. Fan, jag måste skriva det där till tidningen! Åh, jaha. Då kom man på ännu ett problem/en möjlighet att ta itu med. Jaja, det klarar jag fint eftersom att jag är duktig, så det så! En bra sak som underlättar det hela är ju att jag nu har ämnet. Det avslöjas inte än, but it's a good one! Haha, inga föväntingar nu bara.. Teorin gick bra, det var nog inte ens teori när jag tänker efter. Vi pratade mest, skrattade och fyllde i kluriga papper. Kortsiktiga mål: Bli bättre Långsiktiga mål: Bli mycket bättre Vad sägs om det liksom? Jag hade inte kunnat uttrycka det bättre! Okej, det var så jag uttryckte det, eller? Ja, nu blev det rörigt, kan bli så när fingrarna trycker på tangenter utan att huvudet riktigt hänger med. Jag lyssnar på julmusik och skriver en massa i min lilla blogg. På fredag fyller den elva månader, kanske skulle man fira? Nja, inget firande, det får bli när den fyller ett år, den 4 januari. Btw, då är det jullov, det kan vara nice, MEN! Första januari är absolut årets äckligaste år. Det är då allt börjar om, skiten får en nystart från ruta ett. Läser man det här kan man alltså komma fram till att jag har ångest varje första dag på året? Jo, man skulle kunna komma fram till det, och gör man det är man smart. Eller kanske inte smart, men man har iallafall rätt. Nu ska jag läsa bÄccas nya hemliga blogg? ^o) Haha, see ya!
om jag var bildvisare Ellen Nordin typ.
Hejhej. Nu sla vi se om ni kan få lite roligare bilder. Eller nja, inte roliga, men fler.. Ellen, du har besökt London och Sligen 018 Svårt att veta vilken jag skulle börja med. Blev en ful från Kensington Gardens, bra val eller? Ellen, du har besökt London och Sligen 028 Bra att jag kommer ihåg vad det heter? Ellen, du har besökt London och Sligen 045 Buckingham Palace, eller? Ellen, du har besökt London och Sligen 040 Ridande polis utanför Buckingham Palace. Det var någon sorts parad som jag var för kort för att få på bild. Ellen, du har besökt London och Sligen 030 Paraden gömmer sig där bakom (tror jag). Ellen, du har besökt London och Sligen 050 Big Ben Ellen, du har besökt London och Sligen 051 Vad menar den här bilden med att vända sig? ^o) Ellen, du har besökt London och Sligen 053 Snällare bild, dock en dålig. Ellen, du har besökt London och Sligen 056 Vad är detta? Ellen, du har besökt London och Sligen 069 Dummadumma! Ellen, du har besökt London och Sligen 070 London Eye Ellen, du har besökt London och Sligen 074 Ellen, du har besökt London och Sligen 080 Utsikt Ellen, du har besökt London och Sligen 083 View Ellen, du har besökt London och Sligen 084 Ellen, du har besökt London och Sligen 085  Ellen, du har besökt London och Sligen 106 Trafalgar Square? Ellen, du har besökt London och Sligen 110 Ellen, du har besökt London och Sligen 113 Piccadilly Circus Ellen, du har besökt London och Sligen 117 Ellen, du har besökt London och Sligen 116 Ellen, du har besökt London och Sligen 123 Ellen, du har besökt London och Sligen 124 Ellen, du har besökt London och Sligen 132 Ellen, du har besökt London och Sligen 128 Skev Ellen, du har besökt London och Sligen 138 Oxford Street Ellen, du har besökt London och Sligen 137 Nu hinner jag inte mer. Ni får se bilder från fotbollen ikväll. Puss!