Ellen Matilda

Hjortron
Hej igen. Hade mer att skriva, men det passade inte in i förra inlägget så jag gör ett till. Imorgon kommer Alexandra hit till tha town, hjärta på det! Inte för jag vet om vi ska träffas, har faktiskt inga planer på min söndag. I veckan blir det väl ialla fall någonting. Märkte att jag skriver "men ändå" och "ialla fall" väldigt ofta när jag läste igenom mina blogginlägg, men ändå. Det faller sig väldigt naturligt att skriva så. Inget jag tänker på att jag gör liksom. "Nu Kan Du Få Mig Så Lätt" är dagen bästa låt, och gårdagens är "Be Mine Little Rock´n Roll Queen" eller vad den kan tänkas heta. Orkar inte kolla upp det just nu. Om jag inte hade påpekat det där om "men ändå" så hade det varit väldigt passande att skriva det där, men det kan bli patetiskt. Vet inte vad det här va om egentligen så hejdå.
Smultron
TJENiS. Jag har hittat en ny BORiS hemma hos Cajsa. Hon vet inget, men om jag orkar så kommer det väl en bild på honom snart. Ska hämta sladda nu. Here he comes! Lite som en snigel, inte sant? Jaja, idag sov jag ialla fall tills jag drömde att jag fick mens när jag badade (i en sjö på sommaren) och alla barnfamiljer rusade upp ur vattnet. Pinsamt, borde kanske inte ha skrivit det, men ändå. Det i kombination med ett sms från Cajsa, fick mig att vakna. Som en mardröm (inte cajsas sms) och jag gick upp för att keeka frukost. Då tittade mormor och morfar in med en blomma, men inte till mig, mamma. Det var för att hon har skottat åt de så många gånger i vinter tydligen, kändes som de trodde vintern var slut men det är den sannerligen inte. Lite synd där men ändå. Efter frukost gick jag ialla fall till Cajsa och var där tills för en timme sedan ungefär, då jag gick hem och åt. Nu saka jag inte störas mer, hoppas ni gillade BORiS. Han är snygg vavava? Pusselipuss.
Hallon
Hejhejhejhejhej. Nu har jag varit övertrevlig och hälsat nå alldeles kopiöst, alltså är det eran tur! Inget hälsande där inte, men det är lugnt! Jag har ingenting att berätta egentligen (som vanligt tänker ni) men ingen laddar ju upp bilder på bilddagboken, så jag har ju inget att direkt göra heller. Vi kan ju förstås alltid diskutera politik som jag och Maddeliten gör just nu. Vill ni det? Nehe. Kräset måste jag påstå! Okej, över till den seriösa sidan (ifall jag skulle ha någon alltså). Jag lyssnar på "Jag Är En Vampyr" för den låten är så feestlig! Inte sant? Jag är bra FAKTISKT! Det är ingen i skolan jag får anledning att skratta åt längre. Man ska bara skratta MED och inte ÅT folk har jag ju hört ett antal gånger, men vafan man måste bjuda på sig själv. Allt blir ju mycket lättare om man kan skratta bort eller ÅT det. Eller ÅT, nej? Inte ÅT man väl i lilla gemaket? Vart fick du det ifrån? ÅT, näej. Mohahahahaha! Lite allvar och lite oallvar. Jag ÄR bra! Ha det bra! ;)