Ellen Matilda

om jag var en bumbibjörn kunde jag dricka bumbisaft.
Hejhej. Just städat mitt rum och sett på melodifestivalen. Hoppas operatanten skäms över att hon gick till final, jag menar seriöst alltså? Hon hade läskiga ögon som satt i olika höjd, ful klänning, konstig röst och låt utan text. Dessutom gjorde hon bara läten och typ "nu ska jag härma en ko", "nu ska jag härma en känguru" och har den fulaste typen av rynkor. Jag är ledsen men det går inte hem hos någon, de som röstade måste ha varit höga. Ingen annan var bra heller så jao, ännu en bortkastad melodifestivalentittarstund. Rummet blev iallafall rent och jag bar iväg ett ton med kläder. Synd nog har jag ändå aldrig något att ha på mig, men sådant är livet. Nu blev det ännu hårdare, då cajsa har beslutat sig för att inte köpa en gummibåt åt mig. Jag känner mig ledsen och bedrövad. Jaja, idag har jag vaknat, ätit lite, sprungit, duschat, sett på tv, gjort pannkakor, sett på mer tv, fikat med alexandra och slutligen det jag redan berättat. Inte så roligt men lyckat på något sätt ändå. Alltid lika bra att träffa alex, hon lika med guld. My life would suck without you liksom. Imorgon är det en äcklig söndag då jag ska göra läxorna som legat i en oöppnad väska sen den 20 februari. Det var en bra dag, men nu har hela lovet gått. Syd, mycket.. Misströstar dock inte även om det är det enda jag känner för. Jag måste ta mig i den fluffiga kragen med dragkedjan, hahaha x) Lät ju bra men det är sanningen. Sanningen gör inte så ont för jag är nöjd med mitt liv just nu. Om jag var någon annan skulle jag ha missat mycket bra, inte bara det dåliga. Kramar (många)
om jag var en viking var jag aldrig hemma. (skriker med hes röst)
Hejhej. Med detta mina vänner vill jag bara meddela att jag är kissnödig och känner för att sova. Jag ska vakna klockan fem imorgon äta något och sedan se två avsnitt av the hills, det hade varit gött. Bara det att imorgon kommer jag vakna kring elva av att pappa tittar in hela tiden och klampar med sin tofflor. Mycket irriterande mina vänner, men jag miströstar inte. Varför skulle jag liksom? Har ju inte gjort det hittills efter alla dessa år. Idag har jag varit med alexandra till kupolen, blev två par nästan likadana skor och ett linne. Jag är för fet för alla världens jeans, synd va? Jaja, när vi skulle hem så hade vi kollat fel i busstabellen så det kom ingen buss. Väntade i en timme till och sen kom bussen, då trodde vi att vi skulle missa ridningen. Inte gjorde vi det! Jag red Vimsan på kandar och det gick ganska bra. Kul vare iallafall. I bilen på vägen dit drack jag och alexandra varsin päronfestis, hahaha. Om ni undrade alltså, för jag har ju som vanligt mycket kul att berätta. Detta <- är mitt hundrasjuttiosjätte ord om ni vill veta det också. Jag gillar långbens special och pizzabröd med dressing. Pusselipuss! :D
om jag var sveriges värsta bilförare kunde jag vinna en miljöbil.
Hejhej. Dagen har varit på topp måste jag säga, sälensälensälen för hela slanten! Klockan tio i sex gick vi upp och åkte till tandådalen. Lite trötta miner i bilen men oskar lättade upp stämningen med sång. Klockan tio var vi framme och det var bara att åka och åka. Lite kallt och blåsigt väder dock, men vi misströstade inte. Lite senare åt vi lunch jag, madde, oskar, anton, niklas och mårten. Någon buffé och där gjorde ju anton bort sig lite. Anton är elva år och gänsen mellan barn och vuxenkostnader var tolv år. Vuxen kostade tjugo kronor mer, och det enda anton säger till hon som jobbar där är: Jag är tolv år. Jaha tjugo kronor bortkastade inte mycket men så typsikt honom. Dessutom hade han förstört en säng och en stege till sängen i stugan som de hyr där. Jag är inte ett dugg förvånad. Efter maten blev det mer åkning och solen började äntlígen titta fram, det blev så jävla fint sken! Tog massa kort ni kan få se snart och jag och madde hittade en favoritbacke i slutet. Någon sorts funpark med hopp och kullar typ. Där åkte vi resen av dagen tills mamma ringde och sa att de stängde. Tog topplänken tillbaka och sedan åkte vi hem. Imorgon blir det kupolen med alexandra, najsnajs. Bara det att vi ska upp väldigt tidigt men iallafall inte värre än igår. Här kommer bildrna från tandådalen. Puss!