Ellen Matilda

om jag var utfrågad av en skitunge.
Hejhej. Här är min dag:
  • 06.20 - vaknade
  • 08.00 - stressade till skolan
  • 08.15 - skolan började
  • 08.55 - svenska
  • 10.00 - matte
  • 11.15 - arbetspass
  • 12.15 - lunch
  • 13.00 - bild
  • 14.25 - idrott
  • 15.30 - slutade
På vägen hem från Hillängen kom det fram tre små flickor och började fråga en massa. Barnen: Hej, vad heter duuu? Jag: Ellen. Barnen: Ellen? Jag: Mm. Barnen: Är det ett namn? Jag: Tydligen.. Barnen: Vart ska duuu? Jag: Hem. Barnen: Vart bor du? Jag: I ett hus. Barnen: Vart är det huset? Jag: Vet inte. Barnen: Det vet du visst! Jag: Näej. Barnen: Vilken skola går du på? Jag: Kyrkskolan. Barnen: Känner du en som heter Fanny? Jag: Näej. Barnen: Gör du inte? Jag: Men jag känner väl inte alla i skolan? Barnen: Nehe..? Barnen: Har du några djur? Jag: Ja. Barnen: Vadå för djur? Jag: En papegoja. Barnen: Vad heter den? Jag: Sebastian. Barnen: Får vi se på den? *kollar på min väska* Jag: Jgag har den inte med mig? Barnen: Nehe, men vart bor du? Jag: Där borta *pekar* Barnen: Vi ska följa med dig. Jag: Näej, det ska ni inte. Barnen: Kolla där är ju han vi följde efter! Det ser man på byxorna, kom! Sedan sprang de efter honom (som var Robin Golos eller liknande) och jag gick hem (precis som jag sa). Nu ska jag och rida om ett tag, Alex hämtar mig kvart över fem med moppe. Ha det bra så hörs vi ikväll dåva. :*
om jag var på en annan planet, synd ju.
Hejhej. Bara ett inlägg denna söndag, snålt? Kan tyckas, men jag har varit upptagen med annat. T.ex. imorse va jag med Becca, eller ska jag säga mitt på dagen? Sedan snodde hennes pappa henne och jag gick till Hemköp för att köpa pingvinstänger (?) till Cajset innan jag gick dit, eller Cajset hämtade mig vid Sibylla typ. När vi kom hem till henne åt vi pingvinerna och gick ut och målade hennes farsas kontor, haha. Det blev fint (a) fast bara grundfärg dåva. När vi var klara (eller färgen tog slut) hade Vickis gjort någon efterrätt som vi åt, gott. Janne Flink kom och för att han och Johan skulle byat bil, då åkte jag med dit och sedan skjutsade Johan hem mig. Givetvis och jaså glömde jag mina gympaskor i Jannes bil, men Johan var snäll och hämtade de åt mig. Ett tag senare kom jag ju givetvis och jaså (igen) på att jag hade glömt min väska hos Cajset, i den ligger min pyjamas (shorts och t-shirt). Besvärligt då jag tänkt ha de på idrotten imorgon, men Cajset tar med väskan imorgon iallafall. Åh, jag är så dum! Glömmer saker här, glömmer saker där! Jorden till Ellen, håll ordning på dina prylar! Jahaja, familjen är hemma igen, Oskar kom redan på förmiddagen tillsammans med Filip (kusin). Mamma och pappa kom väl när jag var hos Cajset. Öj! Jag måste gå ned och hänga tvätten jag körde för över ett dygn sedan, smartass! Kul att det är måndag imorgon? Näej, jag vill spy på någon, frivillig? Nehe, kunde liksom tänka mig det dåva, ingen fövåning, en besvikelse. Tvätten vare! Puss!! bilder 121 Bild kan man ju också slänga in! Haha, nu tror alla att jag ska ha min pyjamas på idrotten? Bara shortsen kan jag meddela! Eller givetvis korts/morts.
om jag var med Becca.
Hejhej. 23.06, Becca är här och leker med mig. Eller vi leker inte, vi har just sett något program med 50 cent och några hmm.. företagare? Ingen aning, men jäkla intressant vare! (; Idag har vi bakat, Ellen har bjudit på fika, haha! Nog för att Becca hjälpte att baka men finally kan man ändå påstå. Även satt upp studsmattan för attt ligga och prata på den, för lata för att hoppa undrar ni? Näej, men man kan ju sätta äpplet i halsen, vill man det? Näej, men det kan ju vara trevligt? Näej! Jao, vi har ätit köttbullar and makaronis också, Becca gjorde köttbullarna så de blev inte brända! (y) Själv är man kungligt bra på makaroner? Huh? Kvällen har ägnats åt "Hey Baberiba" som jag och Cajset brukade checka the summer 0f 07. Jaja, det var det. Have a great night guys! klassens kväll Btw!! Jag har en fråga! Ni har sett reklamen för Expekt med Niklas Wikegård m.fl? "If you`re not in, you can´t win" Jag diggar den låten och undrar om den finns i helverision, ngn som vet? (a)