Ellen Matilda

om jag var glad/ledsen? vet inte, men jagär full av känslor.
Hejhej. Imorse vaknade jag hos Cajset av "Mockingbird" eller liknande. Kände mig konstigt pigg och jag och Cajset gick väl upp och gjorde oss i ordning. Bussen gick 08.57 och självklart lyckades man åka gratis (y). När vi kom till skolan sjönk stämningen markant! Förmiddagen var som ett töckenmen på lunchen ringde vi Vickis, vi åker dit imorgon. Det är iallafall glada gubbar på det för det är det enda jag behöver just nu. Cajset är ledsen, Alexandra har mått dåligt hur länge som helst och själv mår jag väl.. ..jag vet inte längre.. Det varierar så jävla mycket och de senaste senaste tolv dagarna har jag gråtit tio gånger. Ändå mådde jag ganska bra tills igår.. Jag tycker så synd om er men ändå finns det inget jag kan göra? Kan bara vara mig själv och finnas till hands, men just nu känns det som att jag inte räcker till. Jag kan inte trolla med händerna, och jag tror inte heller någon av er kräver det. Ändå känns det skit, jag kan inget göra och har ingen makt. Vem finns till hands för mig, vem är jag? Är jag glad eller ledsen, måste man vara glad eller ledsen? Trött men vet inte om det är kroppsligt eller mentalt, kanske båda kanske inget? Hela jag är fylld av en tomhetskänsla, jag vet seriöst inte hur jag känner det. Helst av allt vill jag bara gråta men det kan jag ju inte. Jag är tom, har inte ens tårar kvar...
om jag var emo? Ja, när jag var elva och nu (lite)
Hejhej. Jag är emo, Cajset med. Vi har gråtit, skrattat, rymt och Cajset har traskat utan skor, jag traskade med. När vi kom till Cajsets pappa var Per där så vi åkte och handlade macks, korv och pepsi som Cajset tappade i golvet, den studsade. Sedan åkte vi hem och ringde Vickis, grät garvade och typ jao pratade givetvis! På torsdag drar vi dit (som tur är) jag orkar inte mer av det här nu. Bara så ni vet är inte det här misströst, en gång och aldrig mer! I had enough! Eller ja jag tycker iallafall att det är time for lite happines liksom! det blir i helgen. Blir nog ingen Valborg det här året, det är överskattat hälsar Cajset som förövrigt är MEST emo av oss alla, vi är många! Dessutom står Urban i mormor och morfars garage, jag ljög lite? ^^. Blir inget Niklas Ramstedt på Valborg heller för vi skulle kaske dit men jag kan inte. Förresten kommer de som heter Gunell (Gunnel) i efternamn (fast det inte går) typ. Jag är rädd för Moa också för hon är förlovad, hahaha. Kul för henne, men jao. Alla har vi ju våra fobier liks. Inte för att jag är rädd för förlovade, men mm. Jag är massor av skoltrött och mina betyg rasar iväg och försvinner, det är så man kan se det. Nu ska jag inte skriva någe mer tror jag visst, min vilja hänger i skogen på en kvist!
om jag var det lilla gemaket. Inteåt!
Hejhej. Detta är en måndag och jag trycker på tangentbordet. Inget som roar precis och dessutom så ska inte pappa till Södertälje på torsdag, jag blir så arg! Maha, men får väl åka tåg då eller så men det vill jag inte göra själv, bara att följa med Cajset! Idag vaknade jag sex för jag och Cajset skulle springa runt tjärn, bangade det och sov en halvtimme till istället. Mycket skönt, men Oskar hade ställt bak min klocka, blev lite bråttom på slutet. Hämtade väl iaf Cajset och vi cyklade till skolan, väl där kom hon på att mobilen var kvar hemma. Efter träffen racea vi tillbaka till henne och hämtade den och sedan blev det brännboll med klassen. Mitt lag vann ju såklart och det firades med en böörkläsk som vanligt, inte för att vi firade men ändå. Dagen fortsatte väl med so, lunch, engelska och slöjd. Allt sög superjättemycket, men efter skolan var jag med Cajset och Sabina. Vi gjorde väl inte så mycket annat än att sitta på en filt och röka, äta nudlar och prata. Rätt mysigt och det var najs i vårsolen. Btw så var jag tvungen, eller jag hängde frivilligt (haha) upp Sabbens tröja på en torkvinda (eller vad det heter?) Lökisarna var tvugna att torka, haha. Dansade väl i Cajsets rum och sedan hämtade mamma mig. Nu har jag ätit, gjort so och nu sitter man här.. Kul kan tyckas, men icke. Btw så har jag picture of Cajset and Vimsis och Sabinas tröja with lökisar. Det sistnämda är kanske inte så mycket att se, men ändå. Synd nog orkar jag inte lägga in bilderna så det blint nå! Puss.